Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
Herfst Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! 🍂 Geniet van een 4*-verblijf in een voetbalstadion en ontdek de prachtige omgeving van Zuid-Limburg incl. ontbijt + hoofdgerecht

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
Kerkrade, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  voor p.p.
79,-
totaal: 189,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 18 aankomstdagen beschikbaar!
HERFSTDEAL! 🍂 Verblijf 3 dagen in een 4*-hotel in een voetbalstadion in Kerkrade in Zuid-Limburg incl. ontbijt en een hoofdgerecht

Ontdek de herfstpracht van Kerkrade! Verblijf in het unieke 4*-Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg, gelegen in het hart van het bruisende Parkstad Limburg Stadion. Begin je avontuur in GaiaZOO, waar de herfstkleuren de fascinerende dierenwereld nog magischer maken. Na een dag vol dierenplezier, duik je de geschiedenis in bij Abdij Rolduc. Laat je meevoeren door de verhalen van dit indrukwekkende abdijcomplex, terwijl de herfstbladeren zachtjes onder je voeten knisperen. Vervolg je reis door de schilderachtige Anstelvallei, waar de natuur je uitnodigt voor een ontspannen wandeling langs adembenemende uitzichten. Na al deze avonturen keer je terug naar je comfortabele hotelkamer met uitzicht op het stadion. Geniet van een heerlijk diner in het hotelrestaurant en laat je betoveren door de herfstmagie van Kerkrade!

Fletcher Specials
Herfst Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! 🍂 Geniet van een 4*-verblijf in een voetbalstadion en ontdek de prachtige omgeving van Zuid-Limburg incl. ontbijt + hoofdgerecht

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
Kerkrade, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 37,00 p.p.
  • 1 x hoofdgerecht t.w.v. € 16,00 p.p.
  • Unieke ligging: in het stadion van Voetbalclub Roda JC
  • Het hotel beschikt over een skybox, fitnessruimte, sauna en gezellige loungebar
  • Nabij de steden Maastricht, Aken en Valkenburg
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Snowworld in Landgraaf
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek aan de Mergelgrotten in Valkenburg
Ontdek de fascinerende ondergrondse wereld van de mergelgrotten in Valkenburg. Tijdens de herfst zijn er vaak speciale rondleidingen en evenementen, zoals de sfeervolle kerstmarkten die al in november beginnen. Het is een unieke ervaring om deze historische grotten te verkennen.

Wijnproeverij in de Limburgse Heuvels
Zuid-Limburg staat bekend om zijn prachtige heuvelachtige landschap en uitstekende wijngaarden. Boek een wijnproeverij bij een lokale wijngaard en geniet van de heerlijke Limburgse wijnen terwijl je uitkijkt over de kleurrijke herfstlandschappen. Je vindt Wijngaard St. Martinus in het pittoreske dorpje Vijlen of Domein Holset in Lemiers.

Drielandenpunt
Het Drielandenpunt is een unieke locatie in Vaals, waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. Dit bijzondere punt is omgeven door prachtige bossen en biedt diverse wandel- en fietsroutes, ideaal voor een herfstuitje. Bovenop de uitkijktoren heb je een adembenemend uitzicht over de drie landen, wat vooral in de herfst een kleurrijk spektakel is.

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
Roda J.C Ring 59,
Kerkrade, Nederland
Kaart
Roda J.C Ring 59, Kerkrade, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg is gevestigd in het Parkstad Limburg Stadion, de thuishaven van voetbalclub Roda JC. Je kunt genieten van comfortabele en stijlvol ingerichte kamers, perfect voor een goede nachtrust na een dag vol avontuur in de regio. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant waar je kunt genieten van heerlijke regionale specialiteiten. Iedere ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en voor ontspanning kun je terecht in de gezellige bar, waar je kunt genieten van een drankje. Je kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi en parkeren bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Hoogtepunten

SnowWorld

Outdooractiviteiten
Witte Wereld 1

SnowWorld Landgraaf is de grootste indoorskibaan van Europa. Met vijf pistes en acht liften zijn er bij skihal SnowWorld ontelbare afdalingen mogelijk. SnowWorld is 365 dagen per jaar geopend.

GaiaZOO

Gaiaboulevard 1

Reis in één dag de hele wereld over en ontdek vele verschillende dieren. Het is een moderne dierentuin die zich ook richt op educatie over dieren én natuur- en soortenbehoud.

Zuid-Limburgse Stoomtrein

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Cultuur
Stationstraat 20-22

Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en ervaar vroegere tijden.

Wereldtuinen Mondo Verde

Natuur & Parken
Groene Wereld 10

Wereldtuinen Mondo Verde is een 25 hectare groot thema- en attractiepark. In dit park worden internationale tuinen getoond met de bijbehorende cultuur.

Kasteel Hoensbroek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Klinkertstraat 118

Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het oudste gedeelte van het kasteel, met name de hoge ronde toren, dateert van rond 1360.

Gulpener Bierbrouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Rijksweg 16

Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij, een trotse en duurzame familiebrouwerij, en ontdek het bierbrouwproces en de Gulpener speciaalbieren.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau