Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel op de Veluwe nabij Arnhem incl. ontbijt en een hoofdgerecht

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
Wolfheze, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
79,-
totaal: 189,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 59 aankomstdagen beschikbaar!
3 dagen in een top beoordeeld 4*-hotel op de Veluwe nabij Arnhem incl. ontbijt en een hoofdgerecht

Ontdek de magie van de Veluwe dit najaar in Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp! Laat je betoveren door de prachtige herfstkleuren en geniet van een heerlijk verblijf in dit sfeervolle 4*-hotel. Midden in de natuur, maar toch dichtbij de bruisende stad Arnhem, vind je hier de perfecte balans tussen rust en avontuur. Wandel door kleurrijke bossen, fiets langs uitgestrekte heidevelden en keer terug naar het comfort van je gezellige kamer. 's Avonds wacht je een culinaire verwennerij in het stijlvolle restaurant, waar seizoensgerechten je smaakpapillen prikkelen. De Buunderkamp biedt voor ieder wat wils. Maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf in het hart van de Veluwe!

Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel op de Veluwe nabij Arnhem incl. ontbijt en een hoofdgerecht

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
Wolfheze, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 18,50 p.p.
  • Inclusief 1x hoofdgerecht uit het Fletcher keuzemenu (op de dag van aankomst)
  • Kom tot rust in een 4*-hotel omgeven door prachtige natuur
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietsliefhebbers
  • Hotel midden in de groene bossen van Wolfheze gelegen
  • Het centrum van Arnhem ligt op ca. 20 min rijden van het hotel
  • Het hotel beschikt over een binnenzwembad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: huur een e-bike of e-chopper bij het hotel en verken de omgeving!
Leuke tips in de omgeving

Wandelen in Nationaal Park De Hoge Veluwe
Wandelen in Nationaal Park De Hoge Veluwe is een betoverende ervaring, vooral in de herfst wanneer de bladeren in prachtige tinten veranderen. Het park biedt een netwerk van goed onderhouden wandelpaden die je door uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen leiden. Onderweg kun je oog in oog komen te staan met edelherten, wilde zwijnen en andere inheemse dieren. De rust en stilte van de natuur maken elke wandeling tot een meditatieve ervaring. Bezoekers kunnen ook genieten van de kunst en cultuur in het Kröller-Müller Museum, gelegen in het hart van het park. Of je nu kiest voor een korte wandeling of een dagtocht, De Hoge Veluwe biedt een onvergetelijke ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

Bezoek het Kröller-Müller museum
Het Kröller-Müller Museum, gelegen in Nationaal Park De Hoge Veluwe, is een ware schatkamer voor kunstliefhebbers. Het museum herbergt een indrukwekkende collectie van voornamelijk 19e en 20e-eeuwse kunst, met als hoogtepunt de op één na grootste verzameling van Vincent van Gogh's werken ter wereld. Naast Van Gogh vind je er ook meesterwerken van kunstenaars als Claude Monet, Georges Seurat en Pablo Picasso. De omliggende beeldentuin, een van de grootste van Europa, biedt een unieke ervaring waar kunst en natuur samenkomen. Bezoekers kunnen hier vrij rondwandelen en genieten van de sculpturen in een serene omgeving. Het Kröller-Müller Museum is niet alleen een plek voor kunst, maar ook voor rust en inspiratie.

Paleis Het Loo
Paleis Het Loo, gelegen in Apeldoorn, is een voormalig koninklijk paleis dat nu dienstdoet als museum. Dit prachtige paleis biedt een kijkje in de geschiedenis van de Nederlandse koninklijke familie. Bezoekers kunnen de weelderige kamers en zalen verkennen, die rijkelijk zijn ingericht met antiek en kunstwerken. De omliggende tuinen zijn een hoogtepunt, ontworpen in barokstijl met symmetrische patronen, fonteinen en bloemperken die elk seizoen veranderen. In de herfst kleuren de tuinen prachtig, wat een extra dimensie toevoegt aan een bezoek. Naast het paleis en de tuinen zijn er regelmatig tentoonstellingen en evenementen die de geschiedenis en cultuur tot leven brengen. Paleis Het Loo is een fascinerende bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in koninklijke geschiedenis en architectuur.

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
Buunderkamp 8,
Wolfheze, Nederland
Kaart
Buunderkamp 8, Wolfheze, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp bevindt zich in de prachtige natuur van Wolfheze. Het hotel heeft speelfaciliteiten voor de kinderen en een ruim binnenzwembad. Ook is er een mooi terras aanwezig. Alle hotelkamers zijn modern, warm en ruim ingericht met bureau en/of zithoek en televisie. Ze beschikken standaard allemaal over een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Nederlands Openluchtmuseum

Bezienswaardigheden, Musea
Hoeferlaan 4

Beleef de Nederlandse geschiedenis van hunebed tot heden. Loop tussen de spectaculaire 'filmsets' door en ontdek jouw geschiedenis aan de hand van digitale media en authentieke, historische objecten.

Arnhem

Musea, Shoppen, Steden
Arnhem

Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad, lekker uitgaan of genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken!

Airborne Cemetery

Bezienswaardigheden
Van Limburg Stirumweg

Gedenkplaats voor de militairen die hebben gestreden in de tweede wereldoorlog.

De Hoge Veluwe National Park

Natuur & Parken
Houtkampweg 13

Natuur, landschap, cultuur, kunst en historie. De Hoge Veluwe biedt het je allemaal in dit prachtige park.

Nijmegen

Bezienswaardigheden, Musea, Steden
Nijmegen

De historische stad heeft een rijk verleden. Dit kun je zien aan de mooie historische gebouwen in de binnenstad. Ga lekker winkelen of bezoek één van de vele bezienswaardigheden.

Met de huifkar op pad door de Hoge Veluwe

Natuur & Parken, Recreatie en spellen
Houtkampweg 9A

Misschien wel de meest unieke manier om de Veluwe te ontdekken. Iedere derde zaterdag van de maand trekken twee imposante viervoeters je per huifkar langs alle highlights. Een tour duurt 45 minuten en kost € 4,00

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau