Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Luxe 5*-Hilton hotel nabij het Vondelpark in Amsterdam incl. ontbijt, pizza en extra's

Hilton Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een Luxe 5*-Hilton hotel nabij het Vondelpark in Amsterdam incl. ontbijt, pizza en extra's

In de wijk Amsterdam-Zuid in Amsterdam vind je Hilton Amsterdam, gelegen in het stadscentrum en aan het water. Een aantal culturele hoogtepunten zijn bijvoorbeeld Stedelijk Museum en Van Gogh Museum. Wie daarnaast graag de winkelstraten afstruint, kan zich bij P.C. Hooftstraat en Bloemenmarkt uitleven. Madame Tussauds en Artis mag je zeker niet overslaan. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van attracties zoals het Rijksmuseum en het Vondelpark. Geniet van de authentieke Italiaanse keuken bij Roberto’s en van zomeravonden op het Garden Terrace met uitzicht op de privéhaven.

Let op: deze actie is boekbaar t/m 18 juli!

Steden dichtbij
dagen

Luxe 5*-Hilton hotel nabij het Vondelpark in Amsterdam incl. ontbijt, pizza en extra's

Hilton Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 28,00 p.p.p.d.
  • Upgrade naar een Deluxe kamer met uitzicht op de gracht
  • 1 x pizza inclusief 2 glazen prosecco geserveerd in de Half Moon Cocktail Lounge of Garden Terrace
  • Gratis gebruik van de faciliteiten van de Personal Health Club
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in alle openbare ruimtes
  • Tip: bezoek het Anne Frank huis
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Leuke tips in Amsterdam

Fietstocht door Amsterdam
Geniet van een alternatieve sightseeing-ervaring van Amsterdam tijdens een spannende fietstocht door de schitterende Nederlandse hoofdstad. Volg een professionele gids door de schilderachtige waterwegen en kronkelende geplaveide straten van de stad en ontdek een eclectische selectie van bezienswaardigheden buiten de conventionele toeristische route.

Amsterdam Evening Canal Cruise
Geniet 's avonds van de prachtige grachten van Amsterdam tijdens een cruise bij kaarslicht. Stap aan boord van een comfortabele boot, ga zitten in de volledig glazen hut bij kaarslicht en geniet terwijl je door de grachten van UNESCO Werelderfgoed vaart. Je komt langs verlichte bezienswaardigheden zoals de Westerkerk en het Anne Frank Huis en geniet van de twinkelende lichten en silhouetten van de kanaalbruggen, koopmanshuizen en kerken. Terwijl je vaart, hoor je over de geschiedenis van de stad onder het genot van een drankje.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hilton Amsterdam
Apollolaan 138,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Apollolaan 138, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hilton Amsterdam ligt in Amsterdam-Zuid aan het Noorder Amstelkanaal, op 1 km afstand van enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, zoals het Museumplein, het Vondelpark en het Rijksmuseum. Binnen een straal van 1,5 km kun je exclusieve winkelstraten bezoeken, zoals de P.C. Hooftstraat en de Beethovenstraat. Vanuit de kamers heb je een mooi uitzicht op de stad. De kamers zijn voorzien van een 49-inch hd-flatscreen-tv, een minibar en koffie- en theefaciliteiten. Wi-Fi is gratis in alle openbare ruimtes. Verder worden er in Roberto's Restaurant authentiek Italiaanse gerechten aangeboden met een modern accenten, zowel voor de lunch als het diner. Of je wendt je tot de Half Moon-lounge, eveneens met een hele reeks drankjes en kleine snacks. In de zomermaanden is de grote tuin geopend, inclusief het bijbehorende terras. Daar kijk je uit op de gracht. 's Ochtends heb je de keuze uit een compleet ontbijtbuffet in Roberto's of een kop koffie en een snelle hap in Issimo, de espressobar van Hilton Amsterdam. De gasten kunnen gratis gebruik maken van de Personal Health Club, die toegankelijk is via een interne doorgang.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 45,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Heineken Experience

Bezienswaardigheden
Stadhouderskade 78

Wat voorheen de Heineken brouwerij was, is nu de Heineken Experience. Het wordt niet echt gezien als museum, maar meer als een echte beleving (experience) door de wereld van Heineken.

Koninklijk Theater Carré

Theater & concerten
Amstel 115/125

Koninklijk Theater Carré te Amsterdam staat bekend om flexibiliteit en veelzijdigheid. Van opera, musical, cabaret tot dans en circus. Voor ieder wat wils.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 45,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau