Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
Herfst Specials
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! 🍂 Kasteelhotel gelegen in een prachtig landschapspark nabij Maastricht incl. ontbijt en 3-gangendiner

Vaeshartelt Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
75,-
totaal: 184,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 51 aankomstdagen beschikbaar!
HERFSTDEAL! 🍂 2 of 3 dagen verblijven in een modern hotel gelegen in een prachtig landschapspark nabij Maastricht incl. ontbijt en 3-gangendiner

Ben je klaar voor een onvergetelijk verblijf in het zuiden van Nederland? Dit prachtige hotel is de perfecte uitvalsbasis voor jouw Limburgse avontuur. Geniet van de rust en ruimte op het landgoed, terwijl je toch dicht bij de bruisende stad Maastricht bent. Wandel door de prachtige tuinen, ontspan in de sfeervolle lounges of geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant. En er is zoveel te doen in de omgeving! Verken de historische binnenstad van Maastricht, maak een boottocht over de Maas of fiets door het glooiende Heuvelland. Voor de cultuurliefhebbers zijn er diverse musea en galerieën, terwijl shoppers hun hart kunnen ophalen in de gezellige winkelstraten. Met Vaeshartelt als je thuis weg van huis, wordt jouw verblijf in Maastricht gegarandeerd een feest!

Deze deal is NERGENS GOEDKOPER!

Steden dichtbij
Herfst Specials
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! 🍂 Kasteelhotel gelegen in een prachtig landschapspark nabij Maastricht incl. ontbijt en 3-gangendiner

Vaeshartelt Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. 3-gangen verrassingsdiner
  • Verblijf in een uniek middeleeuws kasteel
  • Het hotel ligt op ca. 5 minuten rijden van Maastricht
  • 23 hectare natuur rondom het buitengoed
  • Ideale locatie voor wandel- en fietsliefhebbers!
  • Elke zondag koopzondag in Maastricht, voor de shopaholics
  • Leuke hotspots voor jong en oud
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de Grotten van Noord Sint Pietersberg
Tips voor tijdens je verblijf

Verken de binnenstad van Maastricht
De binnenstad van Maastricht is een charmante mix van historie en levendigheid. Wandelend door de smalle straatjes ontdek je prachtige oude gebouwen, zoals de imposante Sint-Servaasbasiliek en de gotische Sint-Janskerk. Het Vrijthof, het bruisende hart van de stad, nodigt uit tot een pauze op een van de vele terrassen. Hier proef je lokale lekkernijen zoals Limburgse vlaai. De stad biedt een unieke winkelervaring met boetiekjes en luxe winkels in de Stokstraatkwartier. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Markt, waar het stadhuis trots prijkt. Maastricht ademt cultuur met zijn musea en theaters, en de gezellige sfeer maakt elke wandeling een genot. Of je nu komt voor de geschiedenis, het winkelen of de gastronomie, Maastricht verwelkomt je met open armen.

Bonnefantenmuseum
Het Bonnefantenmuseum, gelegen aan de Maas in Maastricht, is een architectonisch meesterwerk ontworpen door Aldo Rossi. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een indrukwekkende collectie die oude meesters en hedendaagse kunst combineert. De iconische koepel herbergt werken van kunstenaars als Brueghel en Rubens, naast moderne creaties van internationale kunstenaars. Wandel door de zalen en ontdek de rijke geschiedenis van de Limburgse regio, prachtig weergegeven in schilderijen en sculpturen. Het museum biedt ook wisselende tentoonstellingen, waardoor elk bezoek uniek is. Na een inspirerende rondgang kun je ontspannen in het museumcafé met uitzicht op de Maas. Het Bonnefantenmuseum is een culturele schat die kunstliefhebbers en nieuwsgierigen uitnodigt om de schoonheid en diversiteit van kunst te ervaren.

Valkenburg aan de Geul
Valkenburg aan de Geul, een pittoresk stadje in Zuid-Limburg, betovert bezoekers met zijn unieke charme. Bij aankomst word je verwelkomd door de ruïnes van het middeleeuwse kasteel, die trots boven de stad uittorenen. Wandel door de gezellige straatjes vol met terrasjes en boetiekjes, en geniet van de lokale gastronomie. Valkenburg staat bekend om zijn mergelgrotten, waar je ondergronds kunt verkennen en zelfs een kerstmarkt kunt bezoeken in de winter. De kabelbaan naar de Wilhelminatoren biedt een prachtig uitzicht over het glooiende landschap. Voor ontspanning kun je terecht in de Thermae 2000, een luxe wellnesscentrum. Of je nu komt voor avontuur, cultuur of ontspanning, Valkenburg aan de Geul biedt een onvergetelijke ervaring in een schilderachtige setting.

Vaeshartelt Maastricht
Weert 9,
Maastricht, Nederland
Kaart
Weert 9, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vaeshartelt Maastricht is een hotel in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Het kasteelhotel is dé plek voor een romantische overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merk je al zodra je aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In het restaurant kun je terecht voor lunch en diner. In het restaurant worden regionale en seizoensgebonden gerechten geserveerd. Voor een drankje neem je plaats aan de bar. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv, een bureau, telefoon en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het kasteelhotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per hond per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Boekhandel Dominicanen

Bezienswaardigheden, Shoppen
Dominicanerkerkstraat 1

De Dominicanenkerk is meer dan 700 jaar oud en de boekhandel in de kerk wordt door velen gezien als één van de de mooiste boekhandels ter wereld.

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Helpoort

Bezienswaardigheden
Sint Bernardusstraat 24B

Deze poort uit 1229 is de oudste stadspoort van Nederland. De poort en zijn gebouw hebben eerst dienst gedaan als kruithuis en later als woonhuis en atelier van Jef Schipper.

Bisschopsmolen Maastricht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stenenbrug 3

Midden in het centrum van Maastricht vindt u de Bisschopsmolen. In deze oude en nog steeds draaiende watermolen worden op ambachtelijke wijze broden gebakken.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per hond per nacht

Belangrijke informatie

Let op! Je verblijft niet in het kasteel, maar in een aangebouwde hotelvleugel.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau