Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
3 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in de historische stad Münster incl. ontbijt

ATLANTIC Hotel Münster
Münster, Noordrijn-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
197,-
totaal: 431,68 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 52 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 3-daags verblijf in 4*-hotel in de historische stad Münster incl. ontbijt

Münster is de perfecte bestemming voor een kort maar krachtig uitje. Begin je dag met een wandeling door het historische stadscentrum, waar je kunt genieten van prachtige architectuur en gezellige cafés. Bezoek het beroemde Prinzipalmarkt en ontdek unieke boetiekjes en lokale markten. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het indrukwekkende St. Paulusdom. Voor de lunch kun je terecht in een van de vele bistro's die heerlijke lokale gerechten serveren. In de middag is een fietstocht langs de Aasee een aanrader, waar je kunt ontspannen en genieten van het mooie uitzicht. Sluit je dag af met een diner in een van de sfeervolle restaurants in de stad. Münster biedt een perfecte mix van cultuur, natuur en gastronomie, waardoor je verblijf onvergetelijk wordt.

Autovakanties
3 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in de historische stad Münster incl. ontbijt

ATLANTIC Hotel Münster
Münster, Noordrijn-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Hotel ligt ca. 4 minuten lopen van Station Münster Centraal
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip! Bezoek de imposante Dom van Münster
Tips voor tijdens je verblijf

Breng een bezoek aan De Sint-Pauluskathedraal
De Sint-Pauluskathedraal in Münster is een indrukwekkend bouwwerk dat je niet mag missen. Deze rooms-katholieke kerk, gebouwd tussen 1225 en 1264, combineert prachtige romaanse en gotische elementen. Samen met het historische stadhuis vormt de kathedraal het hart van de stad. Münster staat bekend om zijn rijke religieuze geschiedenis en was het toneel van de Vrede van Westfalen in 1648. Sindsdien zet de stad zich in voor tolerantie en dialoog tussen religies. De kathedraal is niet alleen een belangrijk religieus centrum, maar ook een trekpleister voor kunstliefhebbers. Als je Münster bezoekt, neem dan zeker de tijd om deze prachtige kerk te bewonderen en de sfeer van de stad in je op te nemen.

De all-weather dierentuin in Münster: een avontuur voor elk seizoen
Ben je op zoek naar een leuke dagtrip, ongeacht het weer? Dan is de all-weather dierentuin in Münster de perfecte bestemming! Hier kun je wilde dieren zoals neushoorns, apen, luipaarden en olifanten bewonderen. Een echte aanrader is de ruime tropenwoning, waar kleurrijke vogels door de lucht vliegen en er in de verblijven veel te ontdekken valt. Voor gezinnen zijn er diverse speeltuinen waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. En in de zomer is de ruime waterspeeltuin altijd een hit. Of het nu regent of de zon schijnt, in deze dierentuin beleef je altijd een geweldige dag!

Ontdek de charme van Lake Aasee
Lake Aasee is een verborgen parel die je absoluut moet ontdekken. Dit prachtige meer, gelegen in het hart van een schilderachtig landschap, biedt een oase van rust en ontspanning. Of je nu een natuurliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, Lake Aasee heeft voor ieder wat wils.

Ontdek de schoonheid van de Botanical Garden Münster
Heb je ooit de behoefte gevoeld om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf onder te dompelen in de rustgevende pracht van de natuur? Dan is de Botanical Garden Münster de perfecte plek voor jou. De Botanical Garden Münster biedt een serene omgeving waar je kunt genieten van een indrukwekkende collectie planten en bloemen.

ATLANTIC Hotel Münster
Engelstraße 39,
Münster, Duitsland
Kaart
Engelstraße 39, Münster, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

ATLANTIC Hotel Münster is een 4*-hotel en ligt op ca. 4 minuten lopen van het Station Münster Centraal. Het hotel beschikt over 24-uursreceptie, een privé parkeerplaats en fitnessfaciliteiten. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Daarnaast kun je savonds in het restaurant terecht voor het diner en voor een verkoelend drankje neem je plaats aan de bar. Alle kamers beschikken over comfortabele bedden, een flatscreen-tv, airconditiong, een kluisje en een zithoek. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in de kamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€25,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Minikoelkast
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Münster

Steden
Münster

Universiteitsstad Münster in Duitsland is dankzij de oude binnenstad, kleine pleinen en paden knus. Fietsen, shoppen en lekker eten: het kan hier allemaal.

Tecklenburg

Steden
Tecklenburg

Tecklenburg is het noordelijkst gelegen bergstadje van Duitsland en tegelijkertijd een kuuroord voor lucht- en Kneipptherapie. Hier vind je o.a. prachtige vakwerkhuizen uit de 16e – 18e eeuw.

Rheine

Steden
Tiefe Str. 22, Rheine

In het plaatsje Rheine zijn er vele activiteiten te doen. Van een heerlijk meer bezoeken, naar de dierentuin gaan, tot lekker de dag afsluiten in één van de vele cafeetjes.

Westphalian Bell Museum Gescher

Musea
Lindenstraße 4

De collectie in het Westfalen Glockenmuseum geeft een goed overzicht van 900 jaar belgeschiedenis en bell casting in Westfalen. Tijdens een rondleiding worden sommige klokken geslagen en geluid gemaakt.

Fietsen in Westmünsterland

Outdooractiviteiten
Fietsroutes

In de regio Westmünsterland kun je vele honderden kilometers aan fietsroutes vinden. Deze routes leiden je langs de mooiste plekjes.

Kasteel van Ahaus

Bezienswaardigheden
Oldenkottenplatz

Het kasteel werd in de periode 1688-1695 gebouwd. Je kunt het kasteel alleen op afspraak bezichtigen, het park is vrij toegankelijk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€25,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 4.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau