Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
3 dagen
Incl. ontbijt

VROEGBOEK KERSTDEAL🎅 Ontdek de kerstmagie van Münster in een 4*-hotel incl. ontbijt en welkomstdrankje

ATLANTIC Hotel Münster
Münster, Noordrijn-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
101,-
totaal: 231,04 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 16 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3 dagen in het sfeervolle Münster en vier Kerst in stijl in een 4*-hotel incl. ontbijt en welkomstdrankje

Voel de warmte van Kerst tijdens je verblijf in 4*-hotel ATLANTIC Hotel Münster, een modern en stijlvol hotel, gelegen in het hart van Münster. De kerstperiode in Münster is een betoverende tijd waarin de stad verandert in een winterwonderland. Met vijf verschillende kerstmarkten verspreid over de historische binnenstad, biedt Münster een magische sfeer vol feestelijke lichtjes, versierde kraampjes en heerlijke geuren van glühwein en gebak. De prachtige St. Paulus Dom en de schilderachtige Prinzipalmarkt vormen een sprookjesachtig decor. Ga schaatsen op de schaatsbaan, bezoek een kerstconcert of ontdek een van de vele andere culturele evenementen. De ultieme kerstsfeer beleef je in Münster!

Kerstmarkten
3 dagen
Incl. ontbijt

VROEGBOEK KERSTDEAL🎅 Ontdek de kerstmagie van Münster in een 4*-hotel incl. ontbijt en welkomstdrankje

ATLANTIC Hotel Münster
Münster, Noordrijn-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • Treinstation Münster Centraal op loopafstand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de ijsbaan op de Aasee
Kerstmarkten in Münster

Weihnachtsmarkt am Rathaus
Deze markt vind je bij het historische Rathaus in het hart van de stad. Het is een van de oudste en meest traditionele kerstmarkten in Münster. Het biedt een sprookjesachtige sfeer met prachtig versierde kraampjes die allerlei kerstdecoraties, handgemaakte cadeaus en lekkernijen verkopen. De historische achtergrond van het stadhuis voegt een extra vleugje magie toe aan de ervaring.

Aegidii-Markt
Deze markt heeft een middeleeuws thema en biedt een unieke ervaring met historische ambachten en traditionele producten. De kraampjes zijn ingericht als middeleeuwse huisjes, wat bijdraagt aan de authentieke sfeer. Bezoekers kunnen genieten van middeleeuwse muziek, vuurshows en een scala aan handgemaakte cadeaus. De Aegidii-Markt ligt bij de gelijknamige Aegidii-Kirche.

Giebelhüüskesmarkt
Aan de Kiepenkerl, een iconisch standbeeld in Munster, ligt de Giebelhüüskesmarkt.Deze charmante markt staat bekend om zijn houten huisjes (Giebelhüüskes) die feestelijk zijn versierd. De markt biedt een intieme en gezellige sfeer met een breed scala aan kerstdecoraties, ambachtelijke producten en lokale specialiteiten. Het is een perfecte plek om unieke cadeaus te vinden en te genieten van de feestelijke verlichting.

Lamberti-Markt
Rond de St. Lamberti Kirche vind je de sfeervolle Lamberti-Markt met de indrukwekkende Lambertikerk op de achtergrond. Hier vind je een breed scala aan ambachtelijke producten, kerstversieringen en culinaire hoogstandjes zoals glühwein, bratwurst en gebak. De markt is een favoriet onder zowel locals als toeristen.

Weihnachtsdorf am Kiepenkerl
Rondom het Kiepenkerl-standbeeld biedt het Weihnachtsdorf am Kiepenkerl een warme en uitnodigende sfeer met een focus op lokale producten en ambachten. De markt heeft een intieme opzet met gezellige kraampjes die handgemaakte cadeaus, kerstversieringen en culinaire lekkernijen verkopen. Het is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de kerstsfeer met vrienden en familie.

Data en openingstijden kerstmarkten:

Begin: rond 27 november 2024
Einde: 23 of 24 december 2024

Maandag t/m donderdag: 11:00 tot 20:00 uur
Vrijdag & zaterdag: 11:00 tot 21:00 uur
Zondag: 12:00 tot 20:00 uur

Deze data en tijden kunnen enigszins variëren afhankelijk van de specifieke markt en eventuele wijzigingen in het jaarprogramma. Het is altijd een goed idee om de officiële website van de stad Münster of de kerstmarkten te raadplegen voor de meest actuele informatie.

ATLANTIC Hotel Münster
Engelstraße 39,
Münster, Duitsland
Kaart
Engelstraße 39, Münster, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

ATLANTIC Hotel Münster is een 4*-hotel en ligt op ca. 4 minuten lopen van het Station Münster Centraal. Het hotel beschikt over 24-uursreceptie, een privé parkeerplaats en fitnessfaciliteiten. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Daarnaast kun je savonds in het restaurant terecht voor het diner en voor een verkoelend drankje neem je plaats aan de bar. Alle kamers beschikken over comfortabele bedden, een flatscreen-tv, airconditiong, een kluisje en een zithoek. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in de kamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€25,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Minikoelkast
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Rheine

Steden
Tiefe Str. 22, Rheine

In het plaatsje Rheine zijn er vele activiteiten te doen. Van een heerlijk meer bezoeken, naar de dierentuin gaan, tot lekker de dag afsluiten in één van de vele cafeetjes.

Westphalian Bell Museum Gescher

Musea
Lindenstraße 4

De collectie in het Westfalen Glockenmuseum geeft een goed overzicht van 900 jaar belgeschiedenis en bell casting in Westfalen. Tijdens een rondleiding worden sommige klokken geslagen en geluid gemaakt.

Kasteel van Ahaus

Bezienswaardigheden
Oldenkottenplatz

Het kasteel werd in de periode 1688-1695 gebouwd. Je kunt het kasteel alleen op afspraak bezichtigen, het park is vrij toegankelijk.

Heger Tor

Steden, Musea, Bezienswaardigheden, Cultuur
Marienstrasse 1

De oude poort van Osnabück staat bekend staat als de Heger Tor. De Heger Tor herdenkt de dappere krijgers van Osnabrück die de slag bij Waterloo op 18 juni 1815 niet hebben overleefd.

Marienkirche

Bezienswaardigheden, Cultuur
An Der Marienkirche 11

Naast het Raadhuis staat de Marienkirche, de buikige toren kun je in het hele centrum wel ontwaren boven de daken. Vanaf de top heb je een mooi uitzicht over het centrum van Osnabrück.

De Dom van Osnabrück

Bezienswaardigheden
Domhof 12

De Dom van Osnabrück behoort tot de meesterwerken van de laat-Romaanse bouwkunst. Nadat de dom in het jaar 1100 afgebrand is, hebben ze de Dom weer opgebouwd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€25,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 4.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau