Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
Treinreizen
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip Parijs met de trein met verblijf in centraal gelegen hotel incl. ontbijt en NS treinretour

Hôtel Transcontinental
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
255,-
totaal: 555,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 66 aankomstdagen beschikbaar!
3-, 4- of 5-daagse duurzame stedentrip naar Parijs met de trein en verblijf in centraal hotel incl. ontbijt en NS treinretour

Stap op de trein en reis duurzaam naar Parijs voor een weekend of midweek vol rijke cultuur, prachtige monumenten, interessante musea en geweldige shopmogelijkheden. Je verblijft in het comfortabele Hôtel Transcontinental, gelegen in de bekende wijk Montparnasse, in het 14e arrondissement. Vanaf hier maak je een korte wandeling van ongeveer 10 minuten naar de beroemde catacomben van Parijs, een indrukwekkende ondergrondse begraafplaats. Het metrostation Mouton-Duvernet ligt ook vlakbij, waar je met lijn 4 rechtstreeks naar het Louvre en de Sacré Coeur reist. Verken de charmante Parijse straatjes, maak een boottocht over de Seine en geniet van een heerlijk croissantje op een zonnig terras. Reizen met de trein naar Parijs is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een ontspannen manier om deze prachtige stad te beleven.

Stedentrips
Treinreizen
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip Parijs met de trein met verblijf in centraal gelegen hotel incl. ontbijt en NS treinretour

Hôtel Transcontinental
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. NS treinretour
  • De NS treinretour tickets zijn geldig vanaf ieder station in Nederland! (Let op! mogelijk met overstap)
  • Hotel gelegen in de bekende wijk Montparnasse, in het 14e arrondissement
  • De beroemde catacomben van Parijs bereik je met 10 min. wandelen
  • Metrostation Mouton-Duvernet op loopafstand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Louvre en de Eiffeltoren
  • Reis op een duurzame manier per trein!
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek de Promenade Plantée (Coulée Verte)
Wandel over dit verhoogde park dat is aangelegd op een oude spoorlijn. De Promenade Plantée biedt een groene oase midden in de stad en loopt van de Bastille tot aan de Bois de Vincennes. Het is een rustige en unieke manier om Parijs vanuit een ander perspectief te ontdekken.

Ontdek de geheime passages van Parijs
Verken de historische overdekte passages zoals Passage des Panoramas, Galerie Vivienne en Passage Jouffroy. Deze passages, vaak verborgen tussen de gebouwen, bieden een charmante mix van boetiekjes, antiekwinkels en gezellige cafés. Ze zijn perfect voor een regenachtige dag of een unieke winkelervaring.

Verken de wijk Le Marais
Le Marais is een van de oudste en meest charmante wijken van Parijs, bekend om zijn smalle straatjes, historische gebouwen en levendige sfeer. Bezoek het Place des Vosges, het oudste geplande plein van Parijs, en geniet van de vele boetiekjes, kunstgalerijen en gezellige cafés. Het is ook de thuisbasis van het Musée Picasso en het Musée Carnavalet, die zeker een bezoek waard zijn.

Maak een avondwandeling langs de Seine
Parijs is prachtig verlicht in de avond, en een wandeling langs de Seine biedt een romantische en serene ervaring. Begin bij de Eiffeltoren en loop richting de Notre-Dame, waarbij je onderweg iconische bruggen zoals de Pont Alexandre III en de Pont Neuf passeert. De reflectie van de stadslichten op het water maakt dit een magische ervaring.

Bezoek het Atelier des Lumières
Dit digitale kunstcentrum biedt een unieke en meeslepende kunstervaring. In plaats van traditionele schilderijen aan de muur, worden hier kunstwerken geprojecteerd op de muren, vloeren en plafonds van een voormalige ijzergieterij. De tentoonstellingen variëren, maar ze zijn altijd indrukwekkend en bieden een nieuwe manier om kunst te beleven.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hôtel Transcontinental
155 Avenue du Maine,
Parijs, Frankrijk
Kaart
155 Avenue du Maine, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hôtel Transcontinental is gelegen in het levendige 14e arrondissement van Parijs, op slechts 900 meter van het treinstation Montparnasse. Iedere ochtend kun je aanschuiven voor een goed ontbijtbuffet. Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. In het gehele hotel kun je gratis gebruik maken van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Restaurant La Palette in Parijs

Eten en drinken
43 Rue De Seine

Taylor Swift nam er een videoclip op, bekende schilders, Ernest Hemingway en voormalig president Jacques Chirac kwamen er graag. La Palette is de favoriet van vele en barst van de historie. Schuif aan voor een aperitief na een middag winkelen of kunst kijken in de buurt.

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Meerdaagse metrokaart in Parijs

Steden, Tours & activiteiten
-

Van de Arc de Triomphe naar de Notre-Dame en van de Eiffeltoren naar Galleries Lafayette. Met de metro ben je overal in een handomdraai. Koop niet per keer een ticket, maar ga voor één of meerdere dagen.

Eiffeltoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
5 Avenue Anatole France

Nummer 1 trekpleister is natuurlijk de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Met de lift is het mogelijk om te genieten van een uniek uitzicht over Parijs vanuit de Eiffeltoren.

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Informatie NS treinticket

  • Vermeld in het opmerkingsveld de voor- en achternaam van de alle reizigers en het vertrekstation.
  • De NS treinretour tickets zijn geldig vanaf ieder station in Nederland! (Let op! mogelijk met overstap)
  • Na het maken van de boeking ontvang je binnen ca. 3 werkdagen een mail met meer infomatie over de vertrektijden en de treintickets.
Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau