Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Flashdeals
Herfst Specials
Ardennen
4, 5, 6, 7 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet met het hele gezin van de natuur vanuit een knus chalet in de Belgische Ardennen incl. ontbijt

Hotel L'Eau Vive
Vresse-sur-Semois, Namen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
514,95
per chalet
Excl. toeristenbelasting € 2,85 p.p.p.n.
Voor deze vanaf-prijs zijn 134 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf met het hele gezin 4, 5, 6, 7 of 8 dagen in een knus chalet in de Belgische Ardennen en geniet van de natuur incl. ontbijt

De chalets van het charmante Hotel L'Eau Vive zijn gelegen in de prachtige Ardennen, een regio die bekend staat om zijn adembenemende natuur, pittoreske dorpjes en tal van buitenactiviteiten. Je komt compleet tot rust in de idyllische omgeving aan de oevers van een rivier, omringd door weelderige bossen en groene heuvels. Begin je dag op het terras van het chalet, terwijl je geniet van het geluid van de stromende rivier. De Ardennen zijn een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. Zoek een gemarkeerd pad uit en laat je door bossen, langs rivieren en over heuvels leiden. Snuif ook wat cultuur op tijdens je vakantie en bezoek de pittoreske dorpjes in de omgeving, zoals La Roche-en-Ardenne of Durbuy. Wil je liever het water op? De rivier die langs Hotel L'Eau Vive stroomt, biedt uitstekende mogelijkheden voor kajakken en vissen. Proef ook zeker de lokale specialiteiten in gezellige cafés en restaurants en ontdek ambachtelijke producten op de lokale markten!

Let op! Het Chalet is te boeken voor max. 2 volwassenen en 3 kinderen tot 14 jaar!

Flashdeals
Herfst Specials
Ardennen
4, 5, 6, 7 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet met het hele gezin van de natuur vanuit een knus chalet in de Belgische Ardennen incl. ontbijt

Hotel L'Eau Vive
Vresse-sur-Semois, Namen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een prachtig houten Chalet
  • Prachtige natuurrijke omgeving!
  • Het hotel ligt op op één van de meest idyllische plekjes van de Belgische Ardennen
  • In de zomermaanden organiseert het hotel één keer per maand een BBQ met live muziek
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: neem deel aan een nachtelijke sterrenkijktocht!
Tips voor tijdens je verblijf

Ontdek de Grotten van Han
Op een korte rijafstand van Hotel L'Eau Vive liggen de beroemde Grotten van Han, een van de grootste grottenstelsels van Europa. Deze grotten zijn een natuurwonder en bieden een fascinerende ondergrondse wereld van stalactieten, stalagmieten en indrukwekkende rotsformaties. Je kunt deelnemen aan een rondleiding om meer te leren over de geologie en geschiedenis van de grotten. Het nabijgelegen Wildpark Han is ook een bezoek waard, waar je dieren kunt zien die in de Ardennen leven, zoals herten, wolven en lynxen.

Bezoek aan het Bastogne War Museum
Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, vooral de Tweede Wereldoorlog, dan is een bezoek aan het Bastogne War Museum een must. Dit museum biedt een diepgaand overzicht van de Slag om de Ardennen, een van de belangrijkste veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. Het museum maakt gebruik van interactieve tentoonstellingen en persoonlijke verhalen om de gebeurtenissen tot leven te brengen. Het is een indrukwekkende en educatieve ervaring die je niet snel zult vergeten.

Bezoek aan Spa en de Thermen van Spa
Spa, de stad die zijn naam gaf aan alle kuuroorden, ligt op een korte rijafstand van Hotel L'Eau Vive. Bezoek de Thermen van Spa voor een dag van ultieme ontspanning. De thermen bieden een breed scala aan wellnessfaciliteiten, waaronder thermale baden, sauna's, stoombaden en diverse behandelingen. Na een dag in de thermen kun je de stad Spa verkennen, die bekend staat om zijn historische gebouwen, gezellige cafés en prachtige parken.

Hotel L'Eau Vive
Rue de Petit Fays 94,
Vresse-sur-Semois, België
Kaart
Rue de Petit Fays 94, Vresse-sur-Semois, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel l’Eau Vive ligt in Vresse sur Semois direct aan de rivier de Ruaumoulin. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte, zodat je vol energie de omgeving kunt verkennen. Heb je na een actieve dag in de natuur trek gekregen? Dan ben je bij het restaurant van Hotel l'Eau Vive aan het juiste adres. Na een heerlijk diner sluit je de dag goed af in de gezellige hotelbar. Is het mooi weer? Geniet dan in de mooie ligweide van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht (honden niet toegestaan in restaurant/ontbijtruimte)
Wi-Fi
Ja

Faciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Alle

Steden
Rue La Ringe

Dit knusse en gezellige dorpje is gelegen in het hart van de Ardennen. Met de ligging in de vallei van de Semois is het een perfecte bestemming voor prachtige wandelingen.

Bouillon

Steden
Rue De La Maladrerie

Bouillon is een kleine stad in het zuiden van België en is vooral bekend om zijn middeleeuwse burcht die gebouwd werd door Godfried van Bouillon.

Chateau de Sedan

Bezienswaardigheden
Rue Hue Tanton

Het Kasteel van Sedan in de Noord-Franse stad Sedan is een van de grootste middeleeuwse kastelen van Europa.

Charleville-Mézières

Steden
Pont D'arches

Charleville-Mézières, de fraaie hoofdstad van de Franse Ardennen, is al sinds de middeleeuwen hèt handelscentrum tussen Frankrijk en Noord-Europa.

Redu

Steden, Bezienswaardigheden
Redu

Redu is hét boekendorp van België en waarschijnlijk één van de bekendste dorpjes in het zuidelijke deel van de Belgische Ardennen. Je vindt hier o.a. 17 boekwinkels!

Wandeling tussen de kastelen Vêves en Walzin

Bezienswaardigheden, Kastelen, Natuur & Parken
Rue De Furfooz 3

Maak een wandeling van ongeveer 4,5 uur naar de indrukwekkende 13e eeuwse kastelen van Vêves (te bezoeken) en Walzin (in privé bezit). Onderweg geniet je van de prachtige natuur rondom de rivier de Lesse.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht (honden niet toegestaan in restaurant/ontbijtruimte)

Belangrijke informatie

Let op! Het Chalet is boekbaar voor max. 2 volwassenen en 3 kinderen tot 14 jaar!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:30 - 22:30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.85 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau