Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Zomer Specials
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

OPENINGSACTIE! 🔥 Verblijf in GLOEDNIEUW Boutiquehotel in HARTJE Valkenburg incl. vlaai + drankje!

Boutique Hotel Omnia
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
69,50
totaal: 158,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 90 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 2, 3 of 4 dagen de charme van Valkenburg tijdens een verblijf in een GLOEDNIEUWE boutique hotel incl. welkomstdrankje en een heerlijke Limburgse vlaai!

Ontdek de charme van Valkenburg tijdens je verblijf in ons gloednieuwe boutiquehotel Omnia. In 2024 openden we onze deuren om je een unieke ervaring te bieden in het hart van deze historische stad. Geniet van de perfecte mix tussen luxe en gezelligheid in onze elegant ingerichte suites. Bij aankomst staat er een heerlijke Limburgse vlaai voor je klaar, een warm welkom in je tijdelijke thuis. Verken de omgeving met zijn prachtige mergelgrotten, kastelen en culinaire hoogstandjes. Ons concept draait om persoonlijke aandacht zonder opdringerig te zijn. Met ons keyless systeem heb je alle vrijheid, terwijl we altijd voor je klaar staan als je ons nodig hebt. Laat je verrassen door de combinatie van moderne gemakken en de rijke historie van Valkenburg. Boek nu en ervaar zelf waarom Omnia de perfecte uitvalsbasis is voor jouw Limburgse avontuur.

Zomer Specials
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

OPENINGSACTIE! 🔥 Verblijf in GLOEDNIEUW Boutiquehotel in HARTJE Valkenburg incl. vlaai + drankje!

Boutique Hotel Omnia
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachingen
  • Welkomstdrankje
  • Vlaai op de kamer
  • GLOEDNIEUW boutique hotel in 2024 geopend!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip! Breng een bezoek aan Maastricht
Valkenburg

Valkenburg is een populaire toeristische bestemming in het zuiden van Limburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Ieder jaar trekken miljoenen mensen naar dit stadje toe. De meeste komen hier voor de vele toeristische attracties die er in en rond de stad te vinden zijn. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lang populair als toeristische bestemming. De lokale VVV had de toeristische waarde van Valkenburg al snel door en liet al aan het eind van de 19e eeuw een houten uitkijktoren bouwen.

Boutique Hotel Omnia
De Guascostraat 12,
Valkenburg, Nederland
Kaart
De Guascostraat 12, Valkenburg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de charme van Boutiquehotel Omnia, een sfeervol hotel in het hart van Valkenburg. Moderne en luxe kamers die van alle gemakken zijn voorzien in combinatie met hoogwaardige service. De stijlvolle kamers zijn voorzien van alle comfort, waaronder gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met bad of douche. Sommige kamers hebben ook een zithoek waar je heerlijk kunt ontspannen. In de ochtend kun je aanschuiven bij het gezellige Cup & Vino voor een heerlijk ontbijt, op 5 minuutjes wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over een self-service concept. Dit stelt je in de gelegenheid om aan te komen vanaf 15 uur en te vertrekken voor 11 uur op een tijdstip dat het voor jou gelegen uitkomt, je hoeft je niet te schikken naar vaste in- en uitchecktijden. Ondanks dat het hotel staffless is, sta je er zeker niet alleen voor. De gastvrouw staat achter de schermen voor je klaar, voor eventuele vragen of speciale verzoeken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per verblijf (per kamer is 1 hond toegestaan)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Televisie
Hoogtepunten

De Grotestraat

Eten en drinken, Shoppen
Grotestraat Centrum

Deze straat in het oude centrum van Valkenburg vormt het centrum van het uitgaansleven van de stad. De kroegen en restaurants wisselen elkaar hier af.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Kasteel Valkenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grendelplein 13

Deze kasteelruïne torent boven Valkenburg uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog en kun je bezichtigen.

Gemeentegrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Cauberg 4

In deze Gemeentegrot onder Valkenburg maak je kennis met het verleden. Je krijgt hier een beeld van hoe men leefde in de Gemeentegrot.

Fluweelengrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Daalhemerweg 27

Deze grot is een mergelgrot die ontstaan is tijdens de bouw van het Kasteel van Valkenburg. Deze grot vormt een gangenstelsel onder de kasteelruïne.

Thermae 2OOO

Spa en Wellness
Cauberg 25-27

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is dit wellnessresort één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er o.a. genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per verblijf (per kamer is 1 hond toegestaan)

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau