Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Wellness
Fletcher Specials
2 dagen
Incl. ontbijt

WELLNESS-STUNT! Verblijf in een 4*-Fletcher Hotel nabij Groningen incl. ontbijt en entree voor wellnessresort SpaWell Peize

Fletcher Familiehotel Paterswolde
Paterswolde, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
69,50
totaal: 164,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 17 aankomstdagen beschikbaar!
WELLNESS-STUNT! 2 dagen verblijven in een 4*-Fletcher Hotel nabij Groningen met entree tot wellnessresort SpaWell Peize en ontbijt!

Ben je toe aan een spontaan uitje? Kom dan genieten in het prachtige Fletcher Hotel Paterswolde, gelegen aan het idyllische Paterswoldsemeer. Vanuit het hotel kun je gemakkelijk de bruisende stad Groningen verkennen of genieten van de rust en natuur in de omgeving. Maak een wandeling langs het meer of huur een e-bike. Of kom tot rust in wellnessresort SpaWell Peize, dat zich in de buurt van het hotel bevindt. Hier kun je heerlijk ontspannen in de sauna's, bubbelbaden en het zwembad. Bovendien biedt het resort diverse massages en schoonheidsbehandelingen aan, zodat je volledig tot rust kunt komen en jezelf kunt verwennen.

Wellness
Fletcher Specials
2 dagen
Incl. ontbijt

WELLNESS-STUNT! Verblijf in een 4*-Fletcher Hotel nabij Groningen incl. ontbijt en entree voor wellnessresort SpaWell Peize

Fletcher Familiehotel Paterswolde
Paterswolde, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x entree tot wellnessresort SpaWell Peize
  • Het hotel beschikt over een binnenzwembad
  • Wellnessresort SpaWell Peize ligt op ca. 15 min rijden van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga een dagje shoppen in Groningen!
Wellnessresort SpaWell Peize

Faciliteiten
Ben je toe aan een heerlijk dagje ontspanning? Dan is SpaWell in Peize de perfecte bestemming voor jou! Dit prachtige sauna- en wellnessresort biedt alles wat je nodig hebt om volledig tot rust te komen en je batterijen weer op te laden.

SpaWell biedt een uitgebreide selectie aan wellnessfaciliteiten die je zintuigen zullen prikkelen. Dompel jezelf onder in de verschillende verwarmde baden en laat je zorgen wegdrijven. Of geniet van de weldadige warmte in een van de vele sauna's, elk met zijn eigen unieke sfeer en temperatuur. Voor wie echt tot rust wil komen, zijn er speciale relaxruimtes waar je kunt wegdromen op comfortabele ligbedden. Hier kun je in alle stilte een boek lezen of gewoon je ogen sluiten en genieten van het moment.

Natuurlijk hoef je je geen zorgen te maken over je innerlijke mens. In het sfeervolle restaurant kun je terecht voor een lekker hapje, een verfrissend drankje of een complete maaltijd. Zo kun je de hele dag door genieten zonder het resort te verlaten.

Openingstijden
Het wellnessresort SpaWell is dagelijks geopend van 10:00 - 22:30 uur. Alle faciliteiten sluiten om 22:00. Tijdens de feestdagen gelden afwijkende openingstijden. Klik op deze link voor meer informatie over de openingstijden.

Badkledingdagen
Bij SpaWell is het iedere 2e en 4e dinsdag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Houd er wel rekening mee dat de feestdagen en vakanties kunnen afwijken.

Fletcher Familiehotel Paterswolde
Groningerweg 19,
Paterswolde, Nederland
Kaart
Groningerweg 19, Paterswolde, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Schitterend gelegen nabij het Paterswoldsemeer, net onder de gezellige stad Groningen, vindt je het 4-sterren Fletcher Familiehotel Paterswolde. Het hotel is niet alleen uitermate geschikt als uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten door recreatiegebied Paterswoldsemeer, maar ook voor culturele uitstapjes aan diverse musea of een bezoek aan de zeehondencrèche in Pieterburen bent je hier aan het juiste adres! Het hotel zelf beschikt tevens over alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf, zowel voor de zakelijke reiziger als voor gezinnen met of zonder kinderen. Geniet van een heerlijke lunch of culinair diner in de sfeervolle Brasserie, neem een afzakkertje in de gezellige bar of laat jezelf verwennen in het health club met zwembad, sauna en fitness.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Paterswoldsemeer

Natuur & Parken
Paterswoldsemeer

Dit meer is uitgeroepen tot één van de mooiste plekken ter wereld. Het totale gebied is zo'n 900 ha. groot en is verbonden met het Hoornsemeer. Er zijn vele recreatiemogelijkheden.

Beauty Sauna Peize

Spa en Wellness
Smeerveensedijk 4

Relax hier al vanaf €14,50 in één van de vele wellnessfaciliteiten. Ook kun je een massage of alternatief aanvullend arrangement reserveren via de website van Beauty Sauna Peize.

Groninger Museum

Cultuur, Musea
Museumeiland 1

Een unieke ervaring is een bezoek aan het Groninger Museum. Het is een mooi modern gebouw met veel prachtige moderne kunst.

Het Nederlands Stripmuseum

Musea, Bezienswaardigheden
Westerhaven 71

In het Nederlandse Stripmuseum kom je alles te weten over strip- en filmhelden van vroeger en nu. Leer echte tekeningen te schetsen of kom erachter hoe een stripverhaal tot stand komt.

Museum aan de A

Musea
Brugstraat 24

Ben je geïnteresseerd in de scheepvaart? Breng dan vooral een bezoek aan dit museum. Het museum heeft een uitgebreide collectie waarvan een groot deel te zien is in de museumzalen.

Der Aa-Kerk

Bezienswaardigheden
Akerkhof 2

Der Aa-Kerk is een prachtige kerk in het centrum van de stad.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau