Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de moderne stad Antwerpen tijdens een stedentrip incl. ontbijt!

Hotel Astoria Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
46,50
totaal: 118,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek 2, 3 of 4 dagen de moderne stad Antwerpen tijdens een stedentrip incl. ontbijt

Hotel Astoria is niet zomaar een hotel; het is een stukje geschiedenis in het hart van Antwerpen. Gebouwd in de jaren '30 van de vorige eeuw, ademt dit art-deco gebouw nog steeds de sfeer van weleer. De locatie van het hotel is werkelijk ideaal. Je bevindt je op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum. Wil je de beroemde Onze-Lieve-Vrouwekathedraal bezoeken? Of liever shoppen in de Meir? Alles is binnen handbereik. Na een dag vol ontdekkingen in de stad, kun je heerlijk ontspannen in de kamers van het hotel!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de moderne stad Antwerpen tijdens een stedentrip incl. ontbijt!

Hotel Astoria Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Restaurants en bars ligt op slechts 50 meter afstand van het hotel
  • Antwerpen Centraal ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het hotel
  • Op ca. 2 km van het hotel ligt Brouwerij De Koninck
  • Op ca. 2,4 km van het hotel ligt Museum aan de Stroom
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: wandel door de winkelstraat de Meir!
Een reis door Antwerpen

Het MAS (Museum aan de Stroom)
Een architectonisch meesterwerk dat als een baken uittorent boven de skyline van Antwerpen. Dit imposante gebouw is veel meer dan alleen een museum. Het is een ontmoetingsplaats waar verleden en heden samenkomen, waar de geschiedenis van Antwerpen en haar verbinding met de wereld tot leven komt.

Het Eilandje
Vanaf het dak van het MAS zie je het Eilandje zich uitstrekken, een wijk die de laatste jaren een ware metamorfose heeft ondergaan. Ooit het kloppende hart van de haven, nu een trendy buurt waar historie en moderniteit hand in hand gaan. Wandel door de straten en je voelt de energie van vernieuwing, maar ook de echo's van het verleden.

Oude pakhuizen zijn omgetoverd tot hippe lofts en gezellige cafés. De voormalige havendokken zijn nu jachthavens waar luxe boten dobberen. Maar temidden van al deze vernieuwing vind je ook pareltjes die herinneren aan de rijke maritieme geschiedenis van Antwerpen. Neem bijvoorbeeld het Rood Huis, een prachtig gerestaureerd art-nouveaugebouw dat ooit diende als hoofdkwartier voor de Red Star Line. Of bezoek het Bonapartedok, het oudste dok van Antwerpen, waar je nog steeds de sfeer van weleer kunt proeven.

Brouwerij De Koninck
Deze iconische brouwerij is onlosmakelijk verbonden met de identiteit van Antwerpen. Hier wordt het beroemde 'Bolleke' gebrouwen, het bier dat synoniem staat voor Antwerpen. Een bezoek aan De Koninck is een ervaring op zich. De brouwerij heeft een interactief bezoekerscentrum waar je alles leert over het brouwproces, de geschiedenis van het bier en de rol die De Koninck speelt in de Antwerpse cultuur. In de gezellige proeflokalen kun je verschillende bieren van De Koninck proeven, elk met hun eigen karakter en smaak.

Hotel Astoria Antwerpen
Korte Herentalsestraat,
Antwerpen, België
Kaart
Korte Herentalsestraat, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Astoria ligt midden in het hart van Antwerpen nabij het stadspark en op een paar minuten lopen van het historische marktplein en het stadhuis. De wereldberoemde diamantwijk ligt om de hoek. Het hotel heeft een ontspannen sfeer, stijlvolle kamers en vriendelijke service. Het hotel is voorzien van loungebar en restaurant waar s' ochtend het ontbijt voor je klaar staat. Tevens bied het hotel 24-uursreceptie, gratis gebruik van Wi-Fi en gratis parkeren. De kamers zijn comfortabele ingericht en voorzien van flatscreen-tv, airconditioning, telefoon en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbaar o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
€ 19,00 per overnachting
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Chocolate Nation

Musea
Koningin Astridplein 7

Chocolate Nation recht tegenover het Centraal station is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, volledig gewijd aan de Belgische chocolade.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja, openbaar o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

€ 19,00 per overnachting

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau