Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

HERFST SPECIAL! 🍂 Geniet van een verblijf in het centrum van Leiden incl. ontbijt

Tulip Inn Leiden Centre
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
57,-
totaal: 140,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
HERFST SPECIAL! 🍂 Geniet van een 2-, 3- of 4-daags verblijf in het hartje van Leiden incl. ontbijt

Ben je op zoek naar een heerlijk weekendje weg deze herfst? Dan hebben we de perfecte bestemming voor je! Verblijf in het gezellige Tulip Inn Leiden Centre en laat je verrassen door de prachtige historische stad Leiden. Vanuit je comfortabele kamer in Tulip Inn Leiden Centre stap je zo de gezellige winkelstraten in. Slenter langs de pittoreske grachten, geniet van een kop koffie op een van de vele terrassen en laat je betoveren door de sfeervolle herfstsferen. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen in het Rijksmuseum van Oudheden of het Stedelijk Museum De Lakenhal. En wat dacht je van een romantische rondvaart door de grachten, terwijl de bladeren langzaam naar beneden dwarrelen?

Steden dichtbij
Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

HERFST SPECIAL! 🍂 Geniet van een verblijf in het centrum van Leiden incl. ontbijt

Tulip Inn Leiden Centre
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Verblijf in het hart van Leiden
  • Winkels, terrassen en musea liggen op loopafstand van het hotel!
  • Tip: bezoek het historische gebouw De Waag
Wat is er te doen in de omgeving?

De Burcht van Leiden
De Burcht van Leiden, een indrukwekkend middeleeuws fort, torent trots boven de stad uit en biedt een adembenemend uitzicht over de historische daken en kronkelende grachten. Vandaag de dag is het een populaire plek voor zowel toeristen als locals, die genieten van de serene sfeer en het panoramische uitzicht, vooral tijdens de herfst wanneer de omliggende bomen in vurige tinten kleuren.

Een dagje shoppen
Een dagje shoppen in Leiden begint in de levendige Haarlemmerstraat, waar een mix van bekende ketens en unieke boetieks je begroeten. Na een ochtend vol winkelen, pauzeer je voor een koffie in een van de gezellige cafés aan de Nieuwe Rijn, genietend van het uitzicht op de schilderachtige grachten. De middag brengt je naar de Breestraat, waar je luxe winkels en charmante boekhandels vindt. Vergeet niet de zijstraatjes te verkennen, waar ambachtelijke winkels en speciaalzaken verrassingen bieden.

Wandel langs de Leidse grachten
Een wandeling langs de Leidse grachten is als een reis door de tijd. Onderweg passeer je charmante woonboten en zie je locals die hun dagelijkse boodschappen doen op de drijvende markt. Bij elke bocht ontdek je nieuwe uitzichten en verborgen hofjes, die de rijke geschiedenis en levendige cultuur van Leiden onthullen. Deze wandeling biedt een intieme blik op het hart van de stad, perfect voor een ontspannen herfstmiddag.

Tulip Inn Leiden Centre
Schipholweg 3,
Leiden, Nederland
Kaart
Schipholweg 3, Leiden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tulip Inn Leiden Centre beschikt over 52 luxe kamers die zijn voorzien van een televisie, telefoon, aansluiting voor de laptop, gratis Wi-Fi en een badkamer met een douche en toilet. Tulip Inn Leiden Centre heeft een gezellige bar en lobby met openhaard. Hier kun je terecht voor een hapje en drankje in een sfeervolle ambiance. In het restaurant Rubens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en diner geserveerd. In dit restaurant kun je genieten van gevarieerde gerechten die zijn gebaseerd op seizoensgebonden ingrediënten. Let op! Op zondag is het restaurant gesloten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,50 p.n.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Hoogtepunten

Fitland Wellness Leiden

Spa en Wellness
Bargelaan 180

Geniet van het panoramische uitzicht terwijl je ontspant in de sauna. Ook kun je er een heerlijke behandeling reserveren voor de ultieme rustbeleving.

Stedelijk Molenmuseum de Valk

Musea
2E Binnenvestgracht 1

Een molen, heel normaal toch? Maar wat weet u eigenlijk van molens? Kom alles te weten in dit museum!

Rijksmuseum voor Volkenkunde

Musea
Steenstraat 1

Maak een reis door Afrika, Amerika, Azië, China, Indonesië, Japan, de poolgebieden en Oceanië. Bewonder de magische voorwerpen, schitterende sieraden.

Stedelijk Museum De Lakenhal

Musea
Oude Singel 28-32

Dit museum exposeert vele kunstwerken die te maken hebben met de geschiedenis van de stad Leiden, of voorwerpen die gerelateerd zijn aan de stad, bijvoorbeeld schilderijen die geschilderd zijn door Leidse schilders.

National Museum (Naturalis)

Musea
Pesthuislaan 7

Dit museum verzamelt, bewaard en bestudeerd dieren, planten en stenen. Tevens zijn er verschillende collecties en tentoonstellingen om te bezichtigen.

Rijksmuseum van Oudheden

Musea
Rapenburg 28

Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie in leven. Bewonder de oude beschavingen uit o.a. Egypte, de Klassieke Wereld en Nederland in de prehistorie.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 p.n.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau