Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! πŸ‚ Verblijf in een luxe 4*-hotel direct aan het strand in Egmond aan Zee incl. ontbijt!

Strandhotel Golfzang
Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
34,50
totaal: 88,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
HERFSTDEAL! πŸ‚ Verblijf 2, 3 of 4 dagen gezellig in Egmond aan Zee incl. ontbijt

Het Strandhotel Golfzang ligt direct aan het strand en biedt een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Dit is de perfecte uitvalbasis om Egmond aan Zee te verkennen. Met zijn prachtige strand, indrukwekkende duinen, historische vuurtoren en gezellige centrum is het de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie aan de Nederlandse kust!

Aan of nabij de kust
Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! πŸ‚ Verblijf in een luxe 4*-hotel direct aan het strand in Egmond aan Zee incl. ontbijt!

Strandhotel Golfzang
Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vuurtoren J.C.J. van Speijk ligt op ca. 200 meter afstand van het hotel
  • Op loopafstand van het hotel ligt het centrum van Egmond aan Zee
  • Museum van Egmond ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het hotel
  • Tip: beklim de vuurtoren en krijg een rondleiding!
Tips voor tijdens je verblijf

Strand en duinen
Een van de grootste trekpleisters van Egmond aan Zee is natuurlijk het prachtige strand. Met zijn brede zandstrook en heldere water is het de ideale plek om te zonnen, zwemmen of gewoon lekker uit te waaien. Maar Egmond aan Zee heeft meer te bieden dan alleen strand. Direct achter de kustlijn vind je een uitgestrekt duingebied dat perfect is voor wandelingen en fietstochten. De duinen vormen niet alleen een natuurlijke bescherming tegen de zee, maar zijn ook een thuis voor diverse plant- en diersoorten.

Vuurtoren J.C.J. van Speijk
Deze imposante vuurtoren, vernoemd naar de Nederlandse zeeheld Jan van Speijk, is een baken voor schepen op de Noordzee. Met zijn rood-witte strepen is de toren een echt herkenningspunt en een populaire plek voor fotografen.

Egmond aan Zee Centrum
Het compacte centrum heeft een gezellige, dorpse sfeer met leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes. Geniet van verse vis in een van de visrestaurants of proef lokale specialiteiten in een van de gezellige eetcafΓ©s. Het is ook de plek waar regelmatig evenementen worden georganiseerd, zoals markten en muziekfestivals.

Museum van Egmond
Voor wie geΓ―nteresseerd is in de geschiedenis van Egmond aan Zee is een bezoek aan het Museum van Egmond een must. Dit kleine maar fascinerende museum vertelt het verhaal van Egmond aan Zee door de eeuwen heen. Je vindt er een schat aan informatie over de visserij, de kustbewaking en het dagelijks leven in vroegere tijden. Het museum heeft een indrukwekkende collectie voorwerpen, foto's en documenten die de rijke historie van het dorp tot leven brengen. Van oude vissersboten tot traditionele klederdracht, hier krijg je een echt gevoel voor de identiteit van Egmond aan Zee en zijn bewoners.

Strandhotel Golfzang
Boulevard Noord 8,
Egmond aan Zee, Nederland
Kaart
Boulevard Noord 8, Egmond aan Zee, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Er is een parkeergarage aanwezig (betaald). De 2-persoons standaardkamers van Strandhotel Golfzang zijn voorzien van een telefoon, televisie, gratis WiFi, bureau, zitje, balkon/loggia, airconditioning en badkamer met douche en toilet. Het strand van Egmond aan Zee ligt voor de deur, ideaal voor ultieme ontspanning. In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner en high tea! Tegen betaling €15,00 p.p.p.d. mag je gebruik maken van sauna/zwembad Zenmoodz Hotel Zuiderduin. Ook beschikt het hotel over een sauna ruimte, denk hierbij aan een sauna, infraroodcabine en massagedouches! Je kunt ook langs de openbare weg parkeren (betaald parkeren 1 maart tot 1 november). De receptie meldt de gasten aan in een online parkeersysteem vanaf 12.00 uur aankomstdag tot 12.00 uur vertrekdag. Kosten € 6,25 per nacht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 14,00 per nacht (in de garage, o.b.v. beschikbaarheid)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per hond per nacht (max. 2 per kamer, op aanvraag)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • FΓΆhn
  • Toilet
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Hoogtepunten

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Sauna van Egmond

Spa en Wellness
Van Egmondstraat 4

Kom heerlijk vertoeven in Sauna van Egmond. Deze sauna beschikt onder andere over een pepermuntsauna, infraroodsauna, meknes sauna, kleurentherapie sauna, een Turks stoombad, verwarmd zwembad met bronwater en een whirlpool.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per hond per nacht (max. 2 per kamer, op aanvraag)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 14,00 per nacht (in de garage, o.b.v. beschikbaarheid)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau