Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een LUXE 5*-hotel nabij het centrum van de prachtige stad Tirana incl. ontbijt, transfers en vlucht

Radisson Collection Morina Hotel Tirana
Tirana, Tirana, Albanië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
449,-
totaal: 942,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen van een LUXE verblijf in een 5*-hotel nabij het centrum van de prachtige stad Tirana incl. ontbijt, transfers en vlucht

Welkom bij je droomvakantie in het hart van Tirana! Het Radisson Collection Morina Hotel is een oase van luxe en comfort in de bruisende Albanese hoofdstad. Laat je verwennen door de elegante kamers, de verfijnde keuken en de onberispelijke service. Vanuit dit prachtige hotel ontdek je moeiteloos de rijke geschiedenis en cultuur van Tirana. Wandel door het levendige Skanderbeg-plein, bewonder de kleurrijke gebouwen en proef de heerlijke lokale gerechten in de gezellige restaurants. Na een dag vol avontuur kom je terug in je eigen stukje paradijs, waar je kunt ontspannen bij het zwembad of genieten van een verfrissend drankje in de stijlvolle bar. Het Radisson Collection Morina Hotel Tirana biedt je een onvergetelijke ervaring in een van Europa's meest opwindende bestemmingen!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een LUXE 5*-hotel nabij het centrum van de prachtige stad Tirana incl. ontbijt, transfers en vlucht

Radisson Collection Morina Hotel Tirana
Tirana, Tirana, Albanië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tirana vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een LUXE 5*-hotel in Tirana!
  • Het hotel beschikt over een buitenzwembad
  • Het hotel beschikt over wellnessfaciliteiten (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het Nationaal Historisch Museum van Tirana
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Boek eenvoudig jouw transfer bij deze stedentrip!
Weekendjeweg.nl heeft een samenwerking opgezet met Transferz. Na het maken van jouw boeking krijg je van ons een vluchtnummer en daarmee kan je dan via https://weekendjeweg.transferz.com de transfer boeken en betalen aan Transferz.
Wat is er te doen in de omgeving?

Skanderbegplein
Skanderbegplein is het kloppende hart van Tirana, een plek waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. Omringd door iconische gebouwen zoals het Nationaal Historisch Museum en de Et'hem Bey Moskee, biedt het plein een venster naar Albanië's rijke verleden. Overdag is het een levendige ontmoetingsplaats waar locals en toeristen samenkomen, terwijl 's avonds de sfeervolle verlichting een magische sfeer creëert. Regelmatig vinden er culturele evenementen en festiviteiten plaats, waardoor het plein altijd bruist van energie. Skanderbegplein is niet alleen een geografisch, maar ook een cultureel en sociaal middelpunt van Tirana.

Dajti Ekspres Kabelbaan
De Dajti Ekspres kabelbaan is een avontuurlijke ontsnapping uit de drukte van Tirana, die je in slechts 15 minuten naar de serene toppen van de Dajti-berg brengt. Terwijl je omhoog zweeft, ontvouwt zich een adembenemend panorama van de stad en het omliggende landschap. Eenmaal boven, wacht een wereld van rust en natuur, perfect voor wandelingen en picknicks. Het uitzichtplatform biedt een spectaculair zicht over Tirana, vooral bij zonsondergang. Voor de avonturiers zijn er mogelijkheden voor paardrijden en paragliden. De kabelbaan is niet alleen een vervoermiddel, maar een ervaring op zich, die de schoonheid van Albanië's natuurlijke landschap onthult en een frisse adem biedt aan iedereen die de stad wil ontvluchten.

Rinia Park
Rinia Park, gelegen in het hart van Tirana, is een groene oase waar stadsbewoners en bezoekers samenkomen om te ontspannen en te genieten van de natuur. Het park, dat in de jaren vijftig werd aangelegd, biedt schaduwrijke paden, kleurrijke bloemperken en een grote fontein die vooral in de zomermaanden verkoeling biedt. Het park herbergt ook het beroemde "Taiwan Center", een complex met cafés en restaurants, ideaal voor een hapje en een drankje. Rinia Park is niet alleen een plek voor recreatie, maar ook een locatie voor culturele evenementen en concerten, waardoor het een levendig en geliefd onderdeel van het stadsleven in Tirana is.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Radisson Collection Morina Hotel Tirana
Rruga Hamdi Garunja,
Tirana, Albanië
Kaart
Rruga Hamdi Garunja, Tirana, Albanië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Welkom bij het Radisson Collection Morina Tirana, een oase van elegantie in de bruisende hoofdstad van Albanië. Dit stijlvolle hotel biedt je een perfecte mix van moderne luxe en traditionele gastvrijheid. Geniet van de ruime kamers, het uitgebreide wellnesscentrum en het gourmetrestaurant met lokale specialiteiten.

De centrale ligging maakt het hotel ideaal voor zowel zakenreizigers als toeristen. Je bent slechts een korte wandeling verwijderd van Skanderbeg Square, het kloppende hart van Tirana. Ontdek de kleurrijke gebouwen, levendige cafés en fascinerende musea in de omgeving. Na een dag vol avontuur kun je ontspannen bij het zwembad of genieten van een cocktail op het dakterras met adembenemend uitzicht over de stad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Tirana

Steden
Rruga Sulejman Delvina 90

In Tirana kun je redelijk goed winkelen. Het stadscentrum is dan wel klein maar hierdoor kun je overal gemakkelijk en snel heen lopen. Vooral de schoenenwinkels zijn hier goed en goedkoop. Je betaalt er zo'n 30% minder dan in andere Europese steden. De winkels zijn meestal open van 9.00 - 15.00 uur en tussen 18.00 - 20.00 uur.

Dürres

Steden
Rruga Dok Margariti

Durrës is de 2e stad van Albanië. Durrës is een van de grootse badplaatsen van de Balkan en tevens een havenstad. Jaarlijks bezoeken veelal Albanese toeristen de stad, maar ook het aantal buitenlandse toeristen groeit.

Berat

Steden
Berat

Berat is een van de mooiste steden in Albanië en heeft de bijnaam 'de stad van de 1000 vensters'. Dit is namelijk een grote attractie in het ommuurde kleine dorpje. De oude moskeeën, het fort, de stenen brug uit de 18e eeuw en de kerken zijn prachtige historische monumenten.

Apollonia Archaeological Park

Bezienswaardigheden
Pojan

Apollonia was vroeger een Griekse kolonie en oude Romeinse stad, nu het grootste archeologische park van Albanië en vind je er nog de overblijfselen van de machtige polis. Je vindt er het het oreon (theater), een oud klooster, een expositieruimte, waar men de opgravingen van Apollonia kan bezichtigen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau