Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
Fletcher Specials
3 dagen

Geniet van een verblijf in 4*-Fletcher hotel midden in de bossen van Berg en Dal incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel Restaurant Erica
Berg en Dal, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
85,-
totaal: 201,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 28 aankomstdagen beschikbaar!
3 dagen overnachten in een 4*-Fletcher hotel midden in de bossen van Berg en Dal incl. ontbijt en diner

Ben je toe aan een heerlijk weekendje weg? Laat je dan betoveren door de prachtige omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal! Dit sfeervolle hotel ligt midden in de bossen, op slechts een steenworp afstand van het bruisende Nijmegen. Hier geniet je van het beste van twee werelden: rust in de natuur en de gezelligheid van de stad. Tijdens je verblijf kun je heerlijk ontspannen in het overdekte zwembad of op pad gaan met een e-bike om de omgeving te verkennen. Wandel door de prachtige Ooijpolder, ontdek het heuvellandschap van Groesbeek of breng een bezoek aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Voor de dierenliefhebbers is een uitstapje naar Burgers' Zoo een absolute aanrader! En na een dag vol avontuur, kun je culinair genieten in het sfeervolle Restaurant Villa. Ervaar waarom Restaurant Erica de perfecte uitvalsbasis is voor jouw uitje!

Steden dichtbij
Fletcher Specials
3 dagen

Geniet van een verblijf in 4*-Fletcher hotel midden in de bossen van Berg en Dal incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel Restaurant Erica
Berg en Dal, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2-gangendiner
  • Ideale locatie voor wandel- en fietsliefhebbers!
  • Het hotel beschikt over een binnenzwembad
  • Nijmegen ligt op ca. 15 minuten rijden van het hotel
  • Huur E-bikes of E-choppers bij het hotel en verken de omgeving!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek
Wat is er te doen in de omgeving?

Dagje naar Nijmegen
Een dagje naar Nijmegen, de oudste stad van Nederland, is een reis vol geschiedenis en gezelligheid. Begin je avontuur met een wandeling door het historische stadscentrum, waar je de prachtige Stevenskerk en het Valkhofpark met zijn Romeinse ruïnes kunt bewonderen. Struin door de sfeervolle straten vol boetiekjes en cafés, en geniet van een kop koffie op een terras aan de Grote Markt. Bezoek het Valkhof Museum voor een duik in de rijke geschiedenis van de stad. Na een smakelijke lunch in een van de vele restaurants, maak je een ontspannen wandeling langs de Waalkade, met uitzicht op de rivier. Sluit de dag af met een diner in een gezellig eetcafé, terwijl je geniet van de levendige sfeer van deze bruisende stad.

Wijngaard De Plack
Wijngaard De Plack, gelegen in het schilderachtige Groesbeek, is een verborgen parel voor wijnliefhebbers. Omgeven door glooiende heuvels, biedt deze wijngaard een idyllische setting voor een ontspannen dagje uit. Tijdens de rondleiding leer je over het wijnmaakproces, van druif tot fles. Na de tour kun je genieten van een proeverij, waar je de unieke smaken van Nederlandse wijnen ontdekt. De Plack produceert diverse wijnen, van frisse witte tot volle rode varianten. Met een glas wijn in de hand en uitzicht over de wijngaard, ervaar je de rust en schoonheid van deze bijzondere plek.

De Duivelsberg
De Duivelsberg, gelegen nabij Berg en Dal, is een betoverend natuurgebied dat wandelaars en natuurliefhebbers trekt. Dit heuvelachtige landschap biedt een netwerk van wandelpaden die je door dichte bossen en langs open velden leiden. Tijdens een wandeling kun je genieten van de rust en de diverse flora en fauna die het gebied rijk is. Een van de hoogtepunten is het uitkijkpunt, waar je een adembenemend uitzicht hebt over de omgeving. De Duivelsberg herbergt ook een charmante pannenkoekenboerderij, perfect voor een smakelijke pauze. Of je nu komt voor de natuur, de geschiedenis of gewoon een ontspannende dag in de buitenlucht, de Duivelsberg biedt een onvergetelijke ervaring in een van de mooiste stukjes van Nederland.

Fletcher Hotel Restaurant Erica
Molenbosweg 17,
Berg en Dal, Nederland
Kaart
Molenbosweg 17, Berg en Dal, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel-Restaurant Erica is een 4*-hotel, gesitueerd in een oorspronkelijk landhuis, waar de hoogste standaard van gastvrijheid geldt. Het hotel beschikt over 60 authentieke en sfeervolle kamers, 8 multifunctionele en luxueuze zalen, het Villa Restaurant en een gezellige bar. Het hotel is dankzij haar vele faciliteiten uitermate geschikt voor sfeervolle overnachtingen of een weekendje weg.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Het Afrikamuseum

Musea
Postweg 6

Dit museum geeft een beeld van de rijke traditie en cultuur in verschillende bevolkingsgroepen in Afrika door middel van kunst en gebruiksvoorwerpen.

Tivoli Amusementspark

Attractieparken
Oude Kleefsebaan 116

Gillen in de achtbaan, botsen in de botsauto's of ben je liever machinist? Het kan allemaal in Amusementspark Tivoli.

Museum het Valkhof

Musea
Kelfkensbos 59

Een kleurrijke collectie moderne kunst, een prachtige verzameling oude kunst en veel aandacht voor de roemruchte geschiedenis van Nijmegen met de Valkhofburcht van Karel de Grote.

Nationaal Fietsmuseum Velorama

Musea
Waalkade 107

Museum met een collectie fietsen van vroeger waarbij je echt kennis maakt met het ontstaan van de fiets

Stadhuis van Nijmegen

Bezienswaardigheden
Korte Nieuwstraat 6

Op een prominente plek aan de Burchtstraat, bevindt zich het historische stadhuis van Nijmegen. Het herbergt een groot aantal historische en modernere kunstwerken.

MuZIEum Nijmegen

Musea
Keizer Karelplein 32H

Middels uiteenlopende tentoonstellingen en activiteiten kun je hier kennis maken met het leven van visuele gehandicapte mensen.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau