Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! 🍂 4* hotel in Ommen gelegen aan rivier de Vecht incl. ontbijt, GRATIS toegang tot wellness + parkeren

Hotel & Restaurant de Zon by Flow
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
44,50
totaal: 118,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 146 aankomstdagen beschikbaar!
2-, 3- of 4-daags verblijf in een modern 4*-hotel gelegen aan rivier de Vecht incl. ontbijt en toegang tot wellness

Droom je van een heerlijk verblijf aan de oevers van de Vecht? Dan is Hotel en Restaurant de Zon by Flow de perfecte bestemming voor jou! Ommen en het omliggende Vechtdal zijn een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Verken de prachtige omgeving op de fiets, maak een verfrissende wandeling door de bossen, of ga kanoën op de kronkelende Vecht. Voor cultuursnuivers zijn er diverse historische bezienswaardigheden in de buurt. En na een dag vol activiteiten kun je heerlijk bijkomen in de gratis toegankelijke wellnessfaciliteiten van het nabijgelegen Paping Hotel & Spa. Een verblijf in Hotel de Zon is de perfecte mix van luxe, natuur en avontuur!

Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! 🍂 4* hotel in Ommen gelegen aan rivier de Vecht incl. ontbijt, GRATIS toegang tot wellness + parkeren

Hotel & Restaurant de Zon by Flow
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Incl. dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €17,50 p.p.
  • Gratis toegang tot Sauna & Beauty Ommen t.w.v. €27,50 p.p.
  • Verblijf in een modern 4*-hotel aan rivier de Vecht
  • Zwolle ligt op ca. 20 minuten rijden van het hotel
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietsliefhebbers!
  • Tip: huur een boot bij het hotel en vaar over de Overijsselse Vecht
Wat is er te doen in de omgeving?

Bezoek Kasteel Eerde
Kasteel Eerde, gelegen nabij Ommen, is een prachtig landgoed met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. Het kasteel, omgeven door uitgestrekte bossen en tuinen, biedt een idyllische setting voor een bezoek. Hoewel het kasteel zelf niet altijd open is voor het publiek, zijn de omliggende tuinen en het landgoed vrij toegankelijk en perfect voor een ontspannen wandeling. Het kasteel heeft door de eeuwen heen verschillende functies gehad, waaronder als internaat en kunstacademie. De statige oprijlaan en de historische architectuur maken het een populaire plek voor fotografen en natuurliefhebbers. Kasteel Eerde is een prachtige bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis en de schoonheid van het Nederlandse landschap.

Fietsen door de natuur
Fietsen door de natuur rondom Ommen is een geweldige manier om de schoonheid van het Vechtdal te ontdekken. Met een netwerk van goed onderhouden fietspaden kun je moeiteloos langs de schilderachtige rivier de Vecht, door uitgestrekte bossen en over glooiende heidevelden fietsen. Onderweg kom je charmante dorpjes tegen waar je kunt pauzeren voor een kop koffie of een lokale lekkernij. De routes variëren in lengte en moeilijkheidsgraad, waardoor er voor elk type fietser iets te vinden is. In de herfst zorgen de kleurrijke bladeren voor een extra dimensie aan je fietstocht. Of je nu een ontspannen ritje wilt maken of een sportieve uitdaging zoekt, fietsen in de natuur rond Ommen biedt een verfrissende ontsnapping aan de drukte.

Geniet van de lokale gastronomie
Genieten van de lokale gastronomie in Ommen is een culinaire reis door het hart van het Vechtdal. De regio staat bekend om zijn verse, seizoensgebonden producten die vaak rechtstreeks van de boerderij op je bord belanden. In de gezellige restaurants en eetcafés kun je genieten van traditionele gerechten zoals Vechtdal rundvlees en ambachtelijke kazen. Veel eetgelegenheden bieden ook moderne twists op klassieke recepten, waardoor er voor elke smaak iets te ontdekken valt. Vergeet niet de lokale bieren en wijnen te proeven, die perfect passen bij de regionale specialiteiten. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner of een informele lunch, de gastvrijheid en de kwaliteit van de gerechten maken van elke maaltijd een feest voor de zintuigen.

Hotel & Restaurant de Zon by Flow
Voorbrug 1,
Ommen, Nederland
Kaart
Voorbrug 1, Ommen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Sinds 1893 neemt Hotel & Restaurant de Zon by Flow een prominente plaats in aan de Overijsselse Vecht. Een dynamisch en modern hotel met een rijke historie. In de omgeving zijn er vele unieke fiets- en wandelmogelijkheden. Alle kamers van het hotel hebben een comfortabele inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 19,50 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad
  • Toilet
  • Minibar

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Hoogtepunten

Ommen

Steden
Ommen

Ommen is een gemoedelijk en historisch stadje met veel bezienswaardigheden. Het centrum is levendig en de gezellige terrassen nodigen uit een bezoek te brengen.

Avonturenpark Hellendoorn

Attractieparken
Luttenbergerweg 22

Het Avonturenpark Hellendoorn heeft veel te bieden. Meer dan dertig attracties en shows, waaronder twee wildwaterbanen, drie achtbanen en een lasergame.

Attractiepark Slagharen

Attractieparken
Zwarte Dijk 37

In Attractiepark Slagharen is er voor iedereen wat te doen, talloze attracties om je in uit te leven, meerdere theatershows per dag, een waterpark en vele eettentjes verspreid over het hele park.

Dolle Pret speelparadijs

Recreatie en spellen
Noordbroek 2

Met alle speelfaciliteiten is er voor groot en klein genoeg te ontdekken en doen, hiervoor staat Dolle Pret garant!

Waanders In De Broeren

Bezienswaardigheden, Shoppen
Achter De Broeren 1-3

Waanders in de Boeren is een boekwinkel in een kerk, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook kunt u wat eten of drinken in de brasserie en er zijn ook regelmatig lezingen en concerten.

De Gillende Keukenmeiden Zwolle

Eten en drinken
Meerminneplein 7

Voor homemade taart zit je bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle meer dan goed. Elke dag versgebakken, een heel buffet vol. Inclusief vegan, gluten- en suikervrije opties.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 19,50 p.n.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau