Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-Fletcher hotel in Arcen nabij Nationaal Park De Maasduinen incl. ontbijt en een 2-gangendiner

Fletcher Hotel Restaurant Rooland
Arcen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
85,-
totaal: 201,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 87 aankomstdagen beschikbaar!
3 dagen genieten in het natuurrijke gebied van Arcen nabij Nationaal Park De Maasduinen incl. ontbijt en een 2-gangendiner

Ben je toe aan een heerlijke vakantie in het prachtige Limburg? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant Rooland de perfecte bestemming voor jou! Gelegen in het adembenemende heuvellandschap biedt dit gezellige hotel alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Geniet van de comfortabele kamers en het uitstekende restaurant, waar je kunt smullen van heerlijke lokale gerechten. Maar dat is nog niet alles! De omgeving van het hotel is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en cultuursnuivers. Maak prachtige wandelingen door de glooiende heuvels, bezoek de historische stad Maastricht of verken de pittoreske dorpjes in de buurt. Of je nu komt voor ontspanning of avontuur, bij Fletcher Hotel-Restaurant Rooland beleef je Limburg op zijn best.

Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-Fletcher hotel in Arcen nabij Nationaal Park De Maasduinen incl. ontbijt en een 2-gangendiner

Fletcher Hotel Restaurant Rooland
Arcen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €17,50 p.p.
  • 1 x 2 gangendiner op dag van aankomst
  • Verblijf in een modern hotel in het Limburgse Arcen
  • Gelegen tussen de Maas en Duitse grens
  • Nationaal Park De Maasduinen ligt op een steenworp afstand van het hotel
  • Huur een fiets bij het hotel en ontdek de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Ontspan in Thermaalbad Arcen
Wat is er te doen in de omgeving?

Fietsen langs de Maas
Fietsen langs de Maas bij Arcen is een heerlijke manier om het Limburgse landschap te verkennen. De routes voeren je langs de kronkelende rivier, door pittoreske dorpjes en uitgestrekte natuurgebieden. Onderweg kun je genieten van prachtige uitzichten over het water en de groene oevers. De fietspaden zijn goed onderhouden en bieden zowel korte als langere routes, geschikt voor elk niveau. Stop bij een van de vele terrasjes voor een verfrissend drankje of een lokale lekkernij. De Maasroute is niet alleen een feest voor de ogen, maar ook een ontspannende ervaring die je de schoonheid van Limburg laat ontdekken. Of je nu een fervent fietser bent of gewoon op zoek naar een rustige tocht, fietsen langs de Maas is een aanrader.

Bezoek het gezellige centrum van Arcen
Het gezellige centrum van Arcen is een charmante plek vol Limburgse gastvrijheid. Wandel door de sfeervolle straatjes en ontdek een scala aan lokale winkels, boetiekjes en ambachtelijke winkels waar je unieke producten kunt vinden. De historische gebouwen en gezellige pleinen geven het dorp een authentieke uitstraling. Geniet van een kop koffie of een heerlijke Limburgse vlaai op een van de vele terrassen, terwijl je de ontspannen sfeer in je opneemt. Regelmatig worden er lokale markten en evenementen georganiseerd, die het centrum extra levendig maken. Of je nu op zoek bent naar een leuk souvenir, een culinaire ervaring of gewoon wilt genieten van de ambiance, het centrum van Arcen biedt voor ieder wat wils.

Proef bier bij Hertog Jan Brouwerij
Een bierproeverij bij de Hertog Jan Brouwerij in Arcen is een must voor bierliefhebbers. Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen van het brouwproces, van het selecteren van de beste ingrediënten tot het bottelen van het bier. De gepassioneerde gidsen delen verhalen over de rijke geschiedenis en tradities van de brouwerij. Na de rondleiding kun je genieten van een proeverij in de sfeervolle proeflokalen, waar je verschillende Hertog Jan bieren kunt proberen, van de klassieke Pilsener tot exclusieve speciaalbieren. De proeverij biedt een unieke kans om de diverse smaken en aroma's te ontdekken. Het is een gezellige en leerzame ervaring die je niet snel zult vergeten, perfect voor een uitje met vrienden of familie.

Fletcher Hotel Restaurant Rooland
Roobeekweg 1,
Arcen, Nederland
Kaart
Roobeekweg 1, Arcen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Restaurant Rooland in het Limburgse Arcen aan de Maas is een gastvrij 4*-hotel op loopafstand van het Thermaalbad Arcen. Alle kamers zijn ingericht met douche, toilet, telefoon, kluisje en televisie. Er zijn ook luxere en ruimere kamers die onder andere voorzien zijn van een ligbad. Alle kamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden en zijn bovendien allen rookvrij. Het restaurant van het hotel heeft een goede reputatie en werkt met seizoensgebonden producten. In de royale lounge, de gezellige hotelbar en het zonneterras kun je heerlijk ontspannen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Nationaal Park De Maasduinen

Natuur & Parken
Nationaal Park De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Het is een bos- en heidegebied, gelegen op een langgerekte hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens.

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

ma-vr 07:00-23:00 uur / za-zo 08:00-23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau