Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

24-UURS DEAL! ⚡ LUXE 4*-hotel met wellness center in Wageningen incl. ontbijt en 2-gangen keuze menu

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Wageningen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
99,-
totaal: 229,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 17 aankomstdagen beschikbaar!
24-UURS DEAL! ⚡ 2 dagen verblijven in een LUXE 4*-hotel met wellness center in Wageningen, aan de rand van De Veluwe incl. ontbijt en 2-gangen keuze menu

Ben je toe aan een heerlijk weekendje weg? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg de perfecte bestemming! Dit luxe 4*- hotel ligt midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Nederrijn. Hier geniet je van de rust van de natuur, maar ben je ook dicht bij bruisende steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen. Het hotel biedt alles wat je hartje begeert: een Finse sauna, Turks stoombad en zelfs een bubbelbad! Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de fitnessruimte. En wat dacht je van een heerlijke lunch of diner in Restaurant Belmonte, met panoramisch uitzicht over de prachtige omgeving? De Veluwe nodigt uit tot eindeloze wandel- en fietstochten, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen in nabijgelegen musea. Of je nu komt voor ontspanning, natuur of cultuur, bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg beleef je een onvergetelijk verblijf!

Let op! Deze deal alleen vandaag boekbaar! (22 oktober)

Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

24-UURS DEAL! ⚡ LUXE 4*-hotel met wellness center in Wageningen incl. ontbijt en 2-gangen keuze menu

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Wageningen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Incl. dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €18,50 p.p.
  • Incl. 1 x 2 gangen keuzediner t.w.v. €23,50 p.p.
  • TIJDELIJK BOEKBAAR! (22 oktober)
  • Verblijf in een LUXE 4*-hotel in Wageningen
  • Het hotel beschikt over een wellness center!
  • Gelegen aan de rand van De Veluwe
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietsliefhebbers
  • Tip: ontdek het historische centrum van Wageningen met zijn gezellige cafés en winkels
Wat is er te doen in de omgeving?

Verken de natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe
Een dag in Nationaal Park De Hoge Veluwe is een avontuur voor natuurliefhebbers. Terwijl je wandelt of fietst over de uitgestrekte heidevelden, bossen en zandverstuivingen, word je omringd door de rust en schoonheid van de natuur. Het park biedt gratis witte fietsen, ideaal om de diverse landschappen te verkennen. Onderweg spot je misschien edelherten, wilde zwijnen of moeflons. Neem een picknick mee en geniet van een lunch in de buitenlucht, omgeven door de serene omgeving. Of je nu kiest voor een actieve dag of juist ontspanning zoekt, De Hoge Veluwe biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Bezoek het Kröller-Müller museum
Een bezoek aan het Kröller-Müller Museum is een reis door kunst en natuur. Gelegen in het hart van Nationaal Park De Hoge Veluwe, biedt het museum een indrukwekkende collectie moderne kunst, waaronder werken van Vincent van Gogh, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Buiten wacht de beeldentuin, een van de grootste van Europa, waar kunst en natuur naadloos samensmelten. Wandel tussen sculpturen van beroemde kunstenaars terwijl je geniet van de rustgevende omgeving. Het museum biedt een unieke ervaring, waar kunstliefhebbers en natuurliefhebbers elkaar ontmoeten, en waar je geïnspireerd raakt door de schoonheid van zowel kunst als natuur.

Ga een dagje naar Arnhem
Een dagje naar Arnhem biedt een mix van cultuur, natuur en gezelligheid. Begin je avontuur in het historische stadscentrum, waar je kunt struinen langs boetiekjes en genieten van een kop koffie op een terras. Bezoek het Nederlands Openluchtmuseum om de Nederlandse geschiedenis tot leven te zien komen. Voor kunstliefhebbers is het Museum Arnhem een must, met zijn moderne en hedendaagse kunstcollecties. Maak een ontspannende wandeling door Park Sonsbeek, een groene oase met watervallen en weidse uitzichten. Sluit de dag af met een diner in een van de vele sfeervolle restaurants, waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. Arnhem biedt een veelzijdige ervaring, perfect voor een dag vol ontdekkingen en ontspanning.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Generaal Foulkesweg 96,
Wageningen, Nederland
Kaart
Generaal Foulkesweg 96, Wageningen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Met een ligging op de Wageningsche Berg, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn, biedt Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg een prachtig uitzicht over de omgeving. Dit in 2013 geopende hotel beschikt over 108 ruim opgezette hotelkamers welke allen voorzien zijn van airconditioning, waterkoker, televisie en badkamer met douche en/of bad, toilet en haardroger. U kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi en de parkeergelegenheid bij het hotel. Geniet in het restaurant van een heerlijk ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch of een culinair diner.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Doorwerth

Bezienswaardigheden
Fonteinallee 2

Dit prachtige middeleeuwse kasteel is gelegen in Doorwerth. Het kasteel is opengesteld voor publiek en beschikt over maar liefst 3 musea. Ook is er een kasteelwinkel met streekproducten.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Dierentuinen en aquaria
Grebbeweg 111

Ouwehands Dierenpark is en dierentuin die is gelegen in Rhenen

Arnhem

Musea, Shoppen, Steden
Arnhem

Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad, lekker uitgaan of genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken!

Nederlands Watermuseum

Musea
Zijpendaalseweg 26

Een spetterend dagje uit voor het hele gezin.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau