Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Culinair overnachten
2 dagen
Incl. ontbijt

99 EURO DEALS! ⚡️ Ontdek het gezellige binnenstad van Haarlem vanuit een 4*-boutiquehotel aan de rand van het centrum incl. ontbijt en 3-gangendiner

Carlton Square Hotel Haarlem
Haarlem, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
99 EURO DEALS! ⚡️ 2 dagen in de gezellige binnenstad van Haarlem tijdens een verblijf in een 4*-boutiquehotel aan de rand van het centrum incl. ontbijt en 3-gangendiner

Ontdek de charme van Haarlem tijdens je verblijf in het stijlvolle Carlton Square Hotel. Dit hotel biedt een perfecte mix van comfort en luxe, gelegen in het hart van een van de meest betoverende steden van Nederland. Zodra je de deur uitstapt, bevind je in een wereld vol mogelijkheden. Verken de historische binnenstad van Haarlem met zijn prachtige grachten, unieke boetiekjes en bruisende markten. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Frans Hals Museum of de imposante Grote Kerk. Voor een vleugje natuur ben je slechts een korte fietstocht verwijderd van de duinen en stranden van de Noordzee. Na een dag vol avontuur keer je terug naar het Carlton Square Hotel, waar je kunt genieten van een heerlijk diner in het gezellige restaurant of ontspannen met een drankje in de sfeervolle bar. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Haarlem en ervaar een verblijf dat je nog lang zal bijblijven.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 11 november

Culinair overnachten
2 dagen
Incl. ontbijt

99 EURO DEALS! ⚡️ Ontdek het gezellige binnenstad van Haarlem vanuit een 4*-boutiquehotel aan de rand van het centrum incl. ontbijt en 3-gangendiner

Carlton Square Hotel Haarlem
Haarlem, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief 3-gangendiner
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Verblijf in een gezellig 4*-boutiquehotel in het hart van Haarlem
  • Het hotel ligt om de hoek van het centrum van Haarlem
  • Het hotel ligt op ca. 18 minuten rijden van Zandvoort
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: shoppen in de Gouden Straatjes
Tips voor in de omgeving!

Verken de Grote Markt
De Grote Markt in Haarlem is het bruisende hart van de stad, waar geschiedenis en gezelligheid samenkomen. Terwijl je over de kinderkopjes wandelt, word je omringd door prachtige historische gebouwen, zoals het stadhuis en de imposante Grote Kerk. Op zonnige dagen vullen de terrassen zich met mensen die genieten van een drankje en de levendige sfeer. De wekelijkse markt biedt een kleurrijk spektakel van kraampjes met verse producten, bloemen en lokale lekkernijen. Straatmuzikanten zorgen voor een vrolijke noot terwijl je langs de kraampjes slentert. Of je nu komt voor de architectuur, de markt of gewoon om te genieten van de ambiance, de Grote Markt is een plek die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Haarlem.

Fiets naar het strand van Zandvoort
Spring op je fiets en ontdek de prachtige route van Haarlem naar het strand van Zandvoort. Terwijl je de stad achter je laat, fiets je door het schilderachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waar duinen en bossen elkaar afwisselen. De frisse zeelucht en het geluid van de golven verwelkomen je zodra je Zandvoort nadert. Eenmaal aangekomen, strek je uit op het zand of neem een verfrissende duik in de Noordzee. De strandpaviljoens nodigen uit voor een hapje en een drankje, terwijl je geniet van het uitzicht op de horizon. Deze fietstocht biedt een perfecte mix van natuur en ontspanning, en is een heerlijke manier om de dag door te brengen.

Geniet van de lokale gastronomie
Duik in de culinaire wereld van Haarlem en laat je smaakpapillen verwennen door de lokale gastronomie. Begin je avontuur in een van de sfeervolle restaurants in de binnenstad, waar chefs met passie de lekkerste gerechten bereiden, vaak met streekproducten. Proef de rijke smaken van Hollandse kazen en ambachtelijke charcuterie, vergezeld van een lokaal gebrouwen biertje. Slenter door de gezellige straatjes en ontdek knusse cafés waar je kunt genieten van versgebakken taart en aromatische koffie. Voor een unieke ervaring bezoek je de wekelijkse markt op de Grote Markt, waar je kunt proeven van versgebakken stroopwafels en andere lekkernijen. Haarlem biedt een culinaire reis die je niet snel zult vergeten, vol verrassingen en verwennerij.

Carlton Square Hotel Haarlem
Baan 7,
Haarlem, Nederland
Kaart
Baan 7, Haarlem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Carlton Square Hotel Haarlem is gevestigd aan de rand van het levendige centrum van Haarlem. Het hotel biedt jou een ideale uitvalsbasis waar jij je thuis zult voelen. In het hotel geniet je van het restaurant of gezellige bar waar het personeel voor je klaarstaat. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren is mogelijk tegen meerprijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

De 'Jordaan' van Haarlem

Wijken
----

Wandel eens door de pittoreske Vijfhoek, de vijf straten in de 'Haarlemse Jordaan' en laat je verrassen. Eet een verse crêpe bij Ti Bisou, ga op de koffie bij Native of schuif aan bij restaurant Brick. Op eigen risico: want een weekendje Haarlem smaakt altijd naar meer.

DeDakkas

Eten en drinken
De Witstraat 1A

''Op het lelijkste gebouw van Haarlem vind je de mooiste plek van de stad'', aldus Jeroen Spek, één van de oprichters van de DeDakkas. Via de lift van de parkeergarage kom je op het dak in een culinaire oase terecht. Een duurzame rooftop hotspot met nog duurzamere toekomstplannen. Loop bij zonsondergang eens de kas uit het terras op, en geniet van een 360-graden uitzicht over Haarlem.

De Grote Markt, Haarlem

Eten en drinken, Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt

De grote markt van Haarlem is vaak het decor voor gezelligheid en bijzondere gebeurtenissen. Met panden zoals de oude Vleeshal, het Stadhuis en de Grote of St. Bavokerk is er nog veel historie te bespeuren.

Teylers museum

Musea
Spaarne 16

Het Teylers Museum werd in 1778 gesticht als boek en konstzael, een gelegenheid voor kunst/wetenschap. Het heeft een authentiek gebouw en interieur uit de achttiende eeuw.

Molens van Haarlem

Cultuur, Musea
Papentorenvest 1A

De meest bekende molens van Haarlem zijn de Adriaan Molen en de Eenhoorn. Tegenwoordig is de Adriaan Molen als museum te bezoeken.

Haarlem

Bezienswaardigheden, Shoppen, Steden
Haarlem

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod en de grote diversiteit aan winkels.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau