Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Culinair overnachten
2 dagen
Incl. ontbijt

99 EURO DEAL! ⚡️ Luxe 4*-hotel in Burgh-Haamstede nabij de kust incl. ontbijt en 4-gangendiner

Hotel Ter Zand - Handwritten Collection
Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
99 EURO DEAL! ⚡️ Geniet 2 dagen van een luxe verblijf in een 4*-hotel in Burgh-Haamstede nabij de kust incl. ontbijt en 4-gangendiner

Droom je van een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust? Dan is Hotel Ter Zand in Burgh-Haamstede de perfecte keuze! Dit sfeervolle boetiekhotel ligt op slechts een steenworp afstand van het prachtige Noordzeestrand, waar je eindeloos kunt wandelen en genieten van de frisse zeelucht. Het hotel scoort vooral hoog op locatie en comfort, wat niet verwonderlijk is gezien de ideale ligging. De omgeving nodigt uit tot fietsen door de duinen, wandelen in het natuurgebied de Kop van Schouwen of een bezoek aan het pittoreske vuurtoren Westerlicht. Ook het gezellige centrum van Burgh-Haamstede ligt op loopafstand, perfect voor een middag winkelen of terrasje pakken.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 11 november

Culinair overnachten
2 dagen
Incl. ontbijt

99 EURO DEAL! ⚡️ Luxe 4*-hotel in Burgh-Haamstede nabij de kust incl. ontbijt en 4-gangendiner

Hotel Ter Zand - Handwritten Collection
Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief 4-gangendiner op dag van aankomst
  • TIJDELIJK BOEKBAAR~!
  • Verblijf in een luxe 4*-hotel nabij de kust in Burgh-Haamstede
  • Mooie omgeving voor wandel- en fietsliefhebbers
  • Renesse ligt op ca. 12 minuten rijden van het hotel
  • Eindeloze fietspaden over het hele eiland!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: bezoek Deltapark Neeltje Jans
Wat is er te doen in de omgeving?

Fietsen langs de Zeeuwse kust
Fietsen langs de Zeeuwse kust is een betoverende ervaring die je meeneemt door adembenemende landschappen. Terwijl je over de fietspaden rijdt, voel je de frisse zeebries en hoor je het rustgevende geluid van de golven. De route voert je langs uitgestrekte stranden, pittoreske dorpjes en indrukwekkende duinen. Onderweg kun je stoppen bij gezellige strandpaviljoens voor een kopje koffie of een Zeeuwse bolus. De iconische Deltawerken, zoals de Oosterscheldekering, bieden een indrukwekkend uitzicht en een kijkje in de strijd tegen het water. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of een recreatieve rijder, de Zeeuwse kust biedt een onvergetelijke tocht vol natuur, cultuur en ontspanning.

Ga een dagje naar Renesse
Een dagje naar Renesse begint met een ontspannen ontbijt in een lokaal café, gevolgd door een wandeling over het uitgestrekte strand, waar de frisse zeelucht je verwelkomt. Daarna huur je een fiets om de schilderachtige duinen en polders te verkennen. Onderweg stop je bij een strandpaviljoen voor een smakelijke lunch met Zeeuwse mosselen. In de middag bezoek je het historische Slot Moermond en wandel je door het omliggende park. Na een actieve dag geniet je van een heerlijk diner in een van de gezellige restaurants in het dorp. De avond sluit je af met een drankje op een terras, terwijl je de zon langzaam in de zee ziet zakken. Renesse biedt een perfecte mix van ontspanning en avontuur.

Zeehonden spotten bij de Oosterschelde
Zeehonden spotten bij de Oosterschelde is een onvergetelijke ervaring. Je begint je avontuur met een boottocht vanuit een van de pittoreske havens. Terwijl de boot zachtjes over het water glijdt, vertelt de gids fascinerende verhalen over het leven in de Oosterschelde. Al snel zie je de eerste zeehonden lui op de zandbanken liggen, hun nieuwsgierige ogen volgen de boot. Met een beetje geluk zie je ook jonge zeehondjes spelen in het water. De serene omgeving en het zicht op deze prachtige dieren in hun natuurlijke habitat maken het een magisch moment. Na de tocht keer je terug naar de haven, verrijkt met herinneringen aan een bijzondere ontmoeting met de natuur.

Hotel Ter Zand - Handwritten Collection
Hogeweg 59,
Burgh-Haamstede, Nederland
Kaart
Hogeweg 59, Burgh-Haamstede, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Ter Zand - Handwritten Collection is gelegen op ca. 2 kilometer van de kust en op ca. 5 kilometer van het Nationaal Park Oosterschelde. De hotelkamers bevinden zich in twee aparte hoofdgebouwen bestaande uit één verdieping. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een bureau, een kluisje, een zithoek, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een inloop douche, wastafel, toilet en föhn. Daarnaast heeft het hotel een schitterende lounge, gezellige bar en sfeervol restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 9,00 per auto per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Burgh-Haamstede

Steden, Stranden
Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede is een erg populaire vakantiebestemming. In totaal ligt hier meer dan 17 km. aan zandstrand en is op sommige plaatsen 100 m. breed.

Passagiersschip de Onrust

Boottochten en watersporten
Nieuwe Havenweg 5

Passagiersschip de Onrust maakt het gehele jaar door verschillende rondvaarten. Een rondvaart voor familie of bijvoorbeeld een natuur rondvaart, alles is mogelijk!

Plompe Toren

Bezienswaardigheden
Koudekerkseweg 12

Aan de Oosterschelde staat de Plompe Toren, slechts een paar kilometer ten zuiden van Burgh-Haamstede. De Plompe Toren is de enige bezienswaardigheid die is overgebleven van Koudekerke. Een inmiddels verdwenen dorp op Schouwen-Duiveland.

Deltapark Neeltje Jans

Attractieparken
Faelweg 5

Naast het attractieve karakter van het park vervult Deltapark Neeltje Jans ook een educatieve functie met betrekking tot de Deltawerken.

Renesse

Steden, Stranden
Renesse

Renesse is één van de meest populaire vakantiebestemmingen aan de Nederlandse kust. Je vindt hier lange stranden met duinen, bosgebieden, polders en de zee.

Watersport Brouwersdam

Outdooractiviteiten
Strand Brouwersdam 1

Watersport Brouwersdam verzorgen strand en watersport activiteiten aan de Brouwersdam. In het voor en naseizoen worden er groeps arrangementen georganiseerd voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes, vrijgezellenparty's en o.a. schoolreizen. Bij strandweer is Watersport Brouwersdam dagelijks geopend vanuit hun strandvoorziening tussen de paviljoens Beachclub Perry's en Beachclub Floor.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 9,00 per auto per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau